akmarijp jongeren

Akmarijp Jongeren (15)

Gevonden in de buurt van Akmarijp:

Ballorig Heerenveen

HEERENVEEN, FRIESLAND - Neem een duik in de ballenbak van het overdekte speelparadijs Ballorig Heerenveen, speel een spannend potje lasergamen of klim op de klimmuur!

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

Sport-Restaurant De Stolp

SNEEK, FRIESLAND - Combineer inspanning met ontspanning bij Sport-Restaurant De Stolp! In deze authentieke stolpboerderij vind je veel sportief plezier. Acht bowlingbanen, twee klimwanden en zes squashbanen. Smul na afloop van je favoriete menu in het restaurant.

elke dag geopend

entree vanaf € 21,00

Party en Adventure Wolvega

WOLVEGA, FRIESLAND - Magisch bowlen doe je bij Party & Adventure in Wolvega. Kom discobowlen in een decor van licht en geluid. Liever geen fratsen? Gewoon bowlen kan natuurlijk ook!

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00

Doppio Espresso Sneek

SNEEK, FRIESLAND - Waar nu de hippe koffiezaak Doppio Espresso zit, zat vroeger de oude drukkerij Brandenburgh. Door de combinatie van oud en modern is dit een sfeervolle plek om in Sneek te lunchen of koffie te drinken.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,30

RCN de Potten

OFFINGAWIER, FRIESLAND - RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,00

Bungalowpark Markant

BALK, FRIESLAND - Geniet van een vakantie op Bungalowpark Markant, een ideaal vertrekpunt om de Friese wateren te ontdekken. Waterplezier is hier gegarandeerd!

elke dag geopend

entree vanaf € 10,42

Grand café 't Gerecht

HEERENVEEN, FRIESLAND - Bij 't Gerecht in Heerenveen kun je terecht voor lunch, diner, high teas, high wines en high beers. Ook leuk voor kinderfeestjes of bruiloften. Alle producten zijn natuurlijk en vers.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 37,00

kinderen vanaf € 5,00

Paintballen in Friesland

LOLLUM, FRIESLAND - Ga samen met je collega's of vrienden de strijd aan met verfballetjes op de speelvelden van Copini Buitensport. Erg leuk is het Chinese speelveld, vol bamboe!

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00