akmarijp vriendinnendag

Akmarijp Vriendinnendag (18)

Gevonden in de buurt van Akmarijp:

Victoria Park Wolvega

WOLVEGA, FRIESLAND - Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 7,00

Dagje Sneek

SNEEK, FRIESLAND - Sneek is beroemd vanwege de watersport en de welbekende Sneekweek. Maar dit lieflijke Friese stadje biedt nog veel meer! Van actieve uitstapjes tot culturele hoogstandjes. Een pareltje in het hoge noorden.

elke dag geopend

gratis toegang

Mountain Network Heerenveen

HEERENVEEN, FRIESLAND - Waag je op de klimwand bij Mountain Network Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion in sportstad Heerenveen kunnen zowel beginners als gevorderden terecht.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,25

kinderen vanaf € 10,25

Stadsherberg Het Wapen van IJlst

IJLST, FRIESLAND - Wie de Friese elfstedenstad IJlst wil ontdekken begint bij Stadsherberg Het Wapen van IJlst. Eerst een kopje koffie met gebak, dan de stad in en 's avonds terug voor een borrel en een overnachting.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 13,50

kinderen vanaf € 4,75

Museum Sloten

SLOTEN, FRIESLAND - Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 3,25

kinderen vanaf € 2,25

peuters gratis

Varend Friesland

TERHERNE, FRIESLAND - Varend Friesland organiseert regelmatig tochten door de Friese meren en kleine pittoreske dorpjes. Heerlijk voor een dagje uit met vrienden en familie.

elke dag geopend

entree vanaf € 14,80

Thermen Saunastate Gorredijk

GORREDIJK, FRIESLAND - Thermen Saunastate heeft diverse faciliteiten zoals een bubbelbad, zonnebanken en natuurlijk sauna's. Je kunt hier fantastisch zweten in een houtgestookte sauna. In een woonwagen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 25,00

kinderen vanaf € 17,00