1

Wat te doen in Akmarijp en omgeving

Dagje Akmarijp, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Akmarijp:

De Mariahoeve

terherne, Friesland (3.44km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

Tsjerke - trouwen in de kerk

terherne, Friesland (3.84km)  -  Wel in de kerk trouwen, maar niet voor de kerk? De Tsjerke in Terherne is een schattig kerkje waar bruidsparen elkaar het ja-woord geven.

Kameleon Terherne

terherne, Friesland (3.85km)  -  Ontmoet beroemde personages uit de Kameleonserie in het Friese dorp Terherne en beleef een echt Kameleonavontuur!

Museum Joure

joure, Friesland (4.22km)  -  Ontdek de geschiedenis van Joure in Museum Joure, gehuisvest in de eerste fabriek waar Douwe Egberts was gevestigd.

Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

joure, Friesland (4.85km)  -  Ontspannen doe je bij Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen. De laatste aanwinst van het complex is de zoutsteensauna. Ook vinden er heerlijke Finse opgietingsrituelen plaats.

RCN de Potten

offingawier, Friesland (5.42km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

Speelbos Joure

joure, Friesland (5.44km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Puzzelmuseum

joure, Friesland (5.48km)  -  Het Puzzelmuseum in Joure heeft een grote collectie verschillende puzzels. Je kunt zelf ook fanatiek aan de slag.

Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

oppenhuizen, Friesland (6.25km)  -  Stap in een sloep voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Een ervaren schipper laat je de mooiste plekjes zien. De elektrische sloep is muisstil, zodat je kunt genieten van de rust om je heen.

Dreamflights ballonvaarten

oudehaske, Friesland (7.77km)  -  Dreamflights is een ervaren ballonvaartbedrijf. Opstartlocaties zijn in het noorden van het land. Zie het weidse Friese land voorbij trekken!

Zwembad It Rak

sneek, Friesland (8.35km)  -  Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier compleet!

Oorlogsmuseum OverloonOorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.