arnhem kerstvakantie

Arnhem Kerstvakantie (24)

Museum Vliegbasis Deelen

ARNHEM, GELDERLAND - Museum Vliegveld Deelen geeft aandacht aan de rol van dit vliegveld tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zowel de Duitsers als de geallieerden.

in het weekend geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 5,00

Nederlands Watermuseum

ARNHEM, GELDERLAND - Het Nederlands Watermuseum is een interactief museum dat van alles vertelt over water. Maak een tochtje door het riool of doe proefjes in het waterlab.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Museum Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Het museum wordt verbouwd en is tot december 2019 gesloten. In het mooie gebouw van Museum Arnhem lopen vormen van realisme als rode draad door alle collecties.

geopend op afspraak of bel +31 (0)263031 400 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

Erfgoedcentrum Rozet

ARNHEM, GELDERLAND - Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

gratis toegang

Bowling De Schelmse Brug

ARNHEM, GELDERLAND - Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen op een rij. Daarnaast is er in de kelder een ruimte met vier bowlingbanen. Deze kun je afhuren voor een privéfeestje. In De Boerderij of De Schelm kun je een hapje eten.

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00

Waalse Kerk Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree onbekend

Huis Zypendaal

ARNHEM, GELDERLAND - De buitenplaats Zypendaal, rondom een statig huis, is een heerlijke plek om te wandelen, de hond uit te laten, te picknicken of te mijmeren op een bankje.

geopend, open op zondag

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 4,50

Pathé Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,50

kinderen vanaf € 5,00

Van de redactie