arnhem kerstvakantie

Arnhem Kerstvakantie (23)

Museum Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Het museum wordt verbouwd en is tot december 2019 gesloten. In het mooie gebouw van Museum Arnhem lopen vormen van realisme als rode draad door alle collecties.

geopend op afspraak of bel +31 (0)263031 400 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

Waalse Kerk Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree onbekend

Koepelkerk

ARNHEM, GELDERLAND - Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw. Kom binnen kijken!

open op zondag

entree gratis

Huis Zypendaal

ARNHEM, GELDERLAND - De buitenplaats Zypendaal, rondom een statig huis, is een heerlijke plek om te wandelen, de hond uit te laten, te picknicken of te mijmeren op een bankje.

geopend, open op zondag

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 4,50

Museum Vliegbasis Deelen

ARNHEM, GELDERLAND - Museum Vliegveld Deelen geeft aandacht aan de rol van dit vliegveld tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zowel de Duitsers als de geallieerden.

in het weekend geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 5,00

Pannenkoekhuis Den Strooper

ARNHEM, GELDERLAND - Pannenkoekenhuis Den Strooper is gevestigd in een voormalige school. Kinderen krijgen hier nog steeds alle ruimte, en ook aan mensen met een dieet wordt gedacht.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 5,90

kinderen vanaf € 4,90

peuters vanaf € 3,15

Pathé Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Erfgoedcentrum Rozet

ARNHEM, GELDERLAND - Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

gratis toegang

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

ARNHEM, GELDERLAND - Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen uit Schotland lopen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,95

kinderen vanaf € 4,80

Museum Grenadiers en Jagers

ARNHEM, GELDERLAND - Het Garderegiment Grenadiers en Jagers is opgericht om het Koningshuis te dienen. In het Museum Grenadiers en Jagers is van alles te ontdekken over de rijke historie.

geopend, open op donderdag

gratis toegang

Van de redactie