1

Uitstapjes vlakbij Theater Het Hof

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.19km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

-aanbevolen door adverteerder-

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.24km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

Waalse Kerk Arnhem

arnhem, Gelderland (0.32km)  -  De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

Froufrou's

arnhem, Gelderland (0.41km)  -  Bij Froufrou's hoeft men niet bang te zijn iemand in dezelfde outfit tegen te komen. Hier hangen unieke kledingstukken en accessoires, nieuw en tweedehands!

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (0.42km)  -  In Museum Arnhem vind je prachtige hedendaagse kunst. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en bewonder de nieuwe 'cliffhanger'.

Brouwerij Durs

arnhem, Gelderland (0.42km)  -  Breng een bezoekje aan Brouwerij Durs voor een rondleiding en proeverij in een echte Ernemse stadsbrouwerij. Hejje Durs?

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.42km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

Café Brasserie Dudok

arnhem, Gelderland (0.49km)  -  In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.5km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

Posttheater

arnhem, Gelderland (0.51km)  -  Het Posttheater: bekijk cabaretvoorstellingen in één van de meest knusse theaters van Arnhem.

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.51km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (0.56km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (0.59km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw.

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (0.6km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

Theater aan de Rijn

arnhem, Gelderland (0.7km)  -  Zin in een creatief avondje uit? Bezoek één van de voorstellingen van de nieuwe generatie makers in het Theater aan de Rijn in Arnhem!

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (0.72km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

Feestcafé Aspen Valley

arnhem, Gelderland (0.76km)  -  Om lekker te après-skiën hoef je niet naar Oostenrijk. Geniet van een avondje uit bij Aspen Valley op de Korenmarkt in Arnhem!

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (0.78km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

Sabelspoort

arnhem, Gelderland (0.79km)  -  De Sabelspoort: de enige overgebleven stadspoorten van de voormalige vestingstad Arnhem.

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (0.82km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.82km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater Het Hof