den bosch senioren

den Bosch Senioren (11)

Kattenparadijs Mispoes

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Den Bosch is een speciaal café rijker! Kattenparadijs Mispoes is een kattencafé aan de Ortenstraat 31. Leuk voor een dagje uit met vriendinnen of met het gezin. Kom langs voor een kopje koffie en een knuffelsessie met een van de katten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 3,00

Rondvaart door Den Bosch met Rederij Wolthuis

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Vaar over de Dieze en geniet vanaf het water van het authentieke centrum van Den Bosch. De nostalgische rondvaartboot 'Ouwe Dirk' past helemaal in deze historische context. De tocht gaat langs de citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum.

Actie DagjeWeg.NL Tickets

Bestel eenvoudig je tickets!

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag

Feestlocatie Bossche Kelders

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Duik onder in de Bossche Kelders, een unieke feestlocatie in Den Bosch voor groepen vanaf 20 personen. Hier vier je een middeleeuws feestje, gecombineerd met de heerlijkste dinerbuffetten en misschien wel een stadswandeling.

geopend op afspraak of bel +31 (0)736 136 777 voor meer informatie

entree vanaf € 11,00

Café De Smidse

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,20

Sint-Jansmuseum

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Beleef de Sint-Jan in Den Bosch met een audiotoer en stap binnen in het Sint-Jansmuseum. In het museum bekijk je originele beelden, middeleeuwse bouwfragmenten en afgietsels die gebruikt zijn tijdens restauraties van de Brabantse kerk.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen gratis

Theater aan de Parade

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

's maandags gesloten

entree vanaf € 23,00

Sint-Janskathedraal Den Bosch

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - De Sint-Janskathedraal kent veel geschiedenis. De bouw van de kerk startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een bezoek aan de kathedraal mag tijdens een dagje Den Bosch niet ontbreken!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Podium Azijnfabriek

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Podium Azijnfabriek is een cultureel uitgaanscentrum waar je kunt zingen, dansen, bridgen en nog veel meer.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 17,50