drenthe

Drenthe Weekendje weg (122)

Camping De Bronzen Emmer

MEPPEN, DRENTHE - Camping De Bronzen Emmer in Meppen is een combinatie van een familiecamping en een bungalowpark. Wandelaars, fietsers en ruiters vermaken zich hier prima.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 9,85

Camping Drouwenerzand

DROUWEN, DRENTHE - Wie overnacht op de gezellige Camping Drouwenerzand hoeft zich niet te vervelen. Lekker fietsen of wandelen in de Drentse natuur, maar ook op het ruim opgezette park zelf is veel te beleven. Ideaal voor gezinnen: een attractiepark is om de hoek.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 14,00

Museumhuis Kunstpaviljoen

NIEUW-RODEN, DRENTHE - Leven tussen kunst. Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper leven in een museumhuis. Hoe dat er uitziet? Bezoek het Kunstpaviljoen en ervaar het zelf!

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 50 163 83 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

Landgoed 't Wildryck

DIEVER, DRENTHE - Een vakantie op Landgoed 't Wildryck betekent rust, ontspanning en leuke activiteiten. Het landgoed ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents Friese Wold.

elke dag geopend

Camping Dorado

RODEN, DRENTHE - Een klein beetje Scandinaviëgevoel in Drenthe is te vinden op camping Dorado! Klein, maar natuurlijk, duurzaam en gastvrij!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,10

kinderen vanaf € 3,30

peuters gratis

Vakantiepark De Fruithof

KLIJNDIJK, DRENTHE - Vakantiepark De Fruithof is een gezellige gezinscamping met veel groen. De camping ligt op de Hondsrug en in de omgeving zijn tal van leuke activiteiten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,63

Camping De Warme Bossen

SCHOONLOO, DRENTHE - In het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentse Aa ligt de prachtige camping De Warme Bossen. Gasten vinden hier rust, ruimte en ontspanning.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 7,70

Van de redactie