friesland

Friesland Familiedag (143)

Vakantie bij Farm-house

TWIJZELERHEIDE, FRIESLAND - Farm-house is een Bed & Breakfast en groepsaccommodatie in Twijzelerheide, vlak bij Dokkum. Overnachten in het mooie Friesland? Kies voor een gastvrij verblijf in dit ontbijthotel. Het is ook mogelijk een vakantiewoning te huren.

elke dag geopend

entree vanaf € 35,00

Vliehors Expres - tochten Vlieland

VLIELAND, FRIESLAND - De Vliehors Expres maakt een mooie tocht naar het uiterste puntje van Vlieland: de Vliehors. Met een beetje geluk zijn er ook zeehonden te zien!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 16,50

kinderen vanaf € 11,00

peuters vanaf € 5,00

Themapark De Spitkeet

HARKEMA, FRIESLAND - Het Themapark Spitkeet vertelt hoe de bevolking van de arme heidestreken van Friesland en Groningen leefden en werden begraven tussen 1850 en 1950.

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Vintage Coffee

DRACHTEN, FRIESLAND - Alles bij Vintage Coffee in Drachten is te koop. Geniet van een kopje koffie, een goed belegde boterham of iets lekkers en schaf daarna iets van het interieur aan. De stoelen, de lampen, de kunst aan de muur: alles is te koop.

elke dag geopend

gratis toegang

Restaurant en eendenkooi 't Koaikers Huus

BUREN, FRIESLAND - Naast de eeuwenoude Nassaukooi op Ameland biedt 't Koaikers Huus een rustpunt voor vermoeide wadlopers. Iedereen is welkom in dit gezellige restaurant met uitzicht over de duinen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 52 34 32 00 voor meer informatie

entree vanaf € 24,95