friesland

Friesland Kinderfeestje (63)

Bullet Factory - indoor paintball en airsoft

OUDWOUDE, FRIESLAND - Laat de strijder in je bovenkomen bij de Bullet Factory. Dit indoor activiteitencentrum is gevestigd in een oude melkfabriek. Je kunt hier paintballen, airsoft spelen of een thema-feest vieren.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 25,00

kinderen vanaf € 15,00

Thialf Heerenveen

HEERENVEEN, FRIESLAND - Wat is een winter zonder schaatsen? Gelukkig kan er ook zonder koude temperaturen geschaatst worden op de Heerenveense ijsbaan Thialf.

gesloten, wacht op winteropening  15 september t/m 26 maart, van 13:15 uur tot 15:30 uur

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen vanaf € 4,50

Ooievaarsdorp De Graverij

AKMARIJP, FRIESLAND - Ooievaarsdorp De Graverij is een plek voor ooievaars om te broeden en even tot rust te komen. Bezoekers mogen de statige vogels even van dichtbij bekijken.

geopend, open op woensdag en zaterdag

gratis toegang

Zwemcentrum De Welle

DRACHTEN, FRIESLAND - Zwemmen in het subtropisch golfslagbad of gewoon even helemaal bijkomen in een van de bubbelbaden? Kom dan naar Zwemcentrum De Welle.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,40

kinderen vanaf € 4,50

peuters vanaf € 2,00

Yankee Doodle

DRACHTEN, FRIESLAND - Yankee Doodle is een all-American familierestaurant. Het is self service: je loopt langs het buffet en de open keuken om je maaltijd samen te stellen. Overal zie typisch Amerikaanse dingen terug: Marilyn Monroe, Elvis Presley, grote auto's. USA!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree vanaf € 25,95

Speeltuin Flippies Pretpaleis

BAKKEVEEN, FRIESLAND - Spartel in de ballenbak, zoef van de glijbaan of spring op de trampoline! Bij Flippies Pretpaleis is het altijd feest: alles kan én mag!

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Sport-Restaurant De Stolp

SNEEK, FRIESLAND - Combineer inspanning met ontspanning bij Sport-Restaurant De Stolp! In deze authentieke stolpboerderij vind je veel sportief plezier. Acht bowlingbanen, twee klimwanden en zes squashbanen. Smul na afloop van je favoriete menu in het restaurant.

elke dag geopend

entree vanaf € 21,00

Kinderboerderij De Naturij

DRACHTEN, FRIESLAND - Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Monkey Town - Leeuwarden

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Er is alle ruimte om te klimmen en klauteren. Begeleiders mogen gratis mee naar binnen.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

Zwembad De Golfslag

BUREN, FRIESLAND - Zoef van de glijbaan van veertig meter lang en geniet van het water in zwembad De Golfslag op het prachtige eiland Ameland.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters vanaf € 3,00