groningen

Groningen Kasteel (5)

Kasteelmuseum De Menkemaborg

UITHUIZEN, GRONINGEN - Ga terug in de tijd op de Menkemaborg en ontdek hoe het was om te leven op een Groninger borg, een versterkt kasteel. Het echtpaar Alberda vertelt er alles over!

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

De Allersmaborg

EZINGE, GRONINGEN - Elk feest is bij de Allersmaborg gegarandeerd geslaagd. Ga de ophaalbrug over en beland in een andere wereld. Op dit terrein kun je vergaderen, een onvergetelijke bruiloft houden of een gezellig familiefeest organiseren.

elke dag geopend

Landgoed Borg Verhildersum

LEENS, GRONINGEN - Landgoed Borg Verhildersum is gebouwd in de veertiende eeuw en dient nu als museum. Ontmoet hier de bewoners van het Groninger platteland in de negentiende eeuw en leer hoe hun leven er toen uit zag.

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

Kinderhotel Burcht Wedde

WEDDE, GRONINGEN - Kinderhotel Burcht Wedde is een vakantieverblijf in Groningen. Het biedt kinderen een onbezorgd dagje uit, zodat ze kunnen ontsnappen aan de problemen thuis. Het kasteel is ook op afspraak te bezoeken of af te huren voor het publiek.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Nationaal Rijtuigenmuseum

LEEK, GRONINGEN - De naam zegt het al! In het Nationaal Rijtuigenmuseum is een collectie koetsen, rijtuigen en sleden te bewonderen.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis