UITagenda  events Amsterdam

UITagenda en activiteiten events Amsterdam en omgeving

Amsterdam Art Week

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Kunstliefhebbers halen hun hart op tijdens de Amsterdam Art Week, van 29 mei tot 2 juni 2024.

geopend, woensdag 29 mei 2024 t/m zondag 2 juni 2024, van 09:00 uur tot 23:00 uur 

Holland Festival

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Dit jaar viert het Holland Festival zijn 77e editie van 6 tot en met 29 juni. Laat je informeren over de achtergronden van het programma, de drijfveren van associate artist Christiane Jatahy, en meer...

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 6 juni 2024 t/m zaterdag 29 juni 2024 

-in the spotlights-

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!