UITagenda kinderen Amsterdam

UITagenda kinderen in Amsterdam en in de buurt van Amsterdam

Ra, ra er was eens

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Amsterdams Marionetten Theater  -  Marionetten spelen scènes uit sprookjes. De kinderen raden uit welk sprookje en leggen een puzzel. Het sprookje wordt voorgelezen.

geopend, zaterdag 4 november 2023 t/m zondag 17 december 2023, van 14:30 uur tot 15:15 uur 

Ontdek Kerst op Solder

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Ontdek Kerst op Solder! Kom met de hele familie naar Museum Ons’ Lieve Heer op Solder en bewonder het monument in kerstsferen. Er zijn wel 20 verschillende kerstgroepen, van kleintjes voor onder de kerstboom tot hele grote.

geopend, seizoen: morgen, vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

-aanbevolen door adverteerder-

De Vliegende Hollander

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Amsterdams Marionetten Theater  -  Marionettentheater; Muziektheater

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 26 december 2023, van 14:30 uur tot 16:00 uur 

Moederdagconcert: Ode aan Clara Schumann

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, De Duif  -  Laat je op Moederdag ontroeren door een eerbetoon aan de vrouw, de moeder en in het bijzonder Clara Schumann-Wieck.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 mei 2024, van 16:00 uur tot 17:15 uur 

Verzetsmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Wandel door de verschillende fasen van bezetting in de Tweede Wereldoorlog en luister naar verhalen van mensen in oorlogstijd in het Verzetsmuseum Amsterdam.

-aanbevolen door adverteerder-

Noordermarkt Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  De Noordermarkt in Amsterdam is elke keer weer een feestje. Heerlijke, eerlijke producten, kleding, kunst en antiek: je komt met volle tassen thuis.

Stadiontour in Johan Cruijff ArenA

amsterdam, Noord-Holland  -  Neem een kijkje achter de schermen in de Johan Cruijff ArenA. Doorloop tijdens een Tour van 75 minuten alle hoogtepunten van het stadion. De kleedkamer, spelerstunnel en natuurlijk de Ajax Gallery of Fame.

Kinderboerderij de Uylenburg

amsterdam, Noord-Holland  -  In het Rembrandtpark wonen allemaal leuke dieren. Kom op bezoek bij Kinderboerderij de Uylenburg, waar je ook lekker kunt spelen of iets kunt drinken.

Rijksmuseum Amsterdam: een must voor iedereen

amsterdam, Noord-Holland  -  Het Rijksmuseum legt achthonderd jaar Nederlandse geschiedenis bloot met 8000 verschillende objecten. Van de beroemde schilderijen van Frans Hals, Jan Steen, Johannes Vermeer en Rembrandt tot poppenhuizen en Delfts Blauw.