UITagenda  jongeren Apeldoorn

Gevonden in de buurt van Apeldoorn:

Collectief Karma - The Quarterlife Crisis

tijdelijke activiteit zutphen, Gelderland, Het Koelhuis (16.65km)  -  In “THE QUARTERLIFE CRISIS” belanden twee personages in hun grootste nachtmerrie: het besef dat ze niet speciaal zijn!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 2 juni 2024, van 15:00 uur tot 16:30 uur 

Museum de Kleine Arcke

hoenderloo, Gelderland  -  Ontdek alles over het leven van A. den Doolaard, een bekende schrijver die een groot deel van zijn leven in Hoenderloo woonde. In de overige twee kamers van het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van het dorp Hoenderloo en de...

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Bowling Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland  -  Heerlijk een middagje bowlen. Leuk voor het gezin, of met vrienden of collega's. Bij Bowling Apeldoorn staan de pins al klaar!

Hotel Spelderholt

beekbergen, Gelderland  -  Hotel Spelderholt is, naast een opleidingscentrum voor mensen met een beperking, een prachtige plek om te logeren, te genieten van lekker eten of te vergaderen. Ontdek het zelf op de Veluwe in Beekbergen.