Activiteiten Attractieparken Uitagenda (4)

Dinoweken bij de Julianatoren

tijdelijke activiteit apeldoorn, Gelderland  -  In de maand september staat de Julianatoren in het teken van de dino's. Durf jij naar binnen?

geopend van vrijdag 29 september 2023 t/m zondag 1 oktober 2023, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

Drakendag

tijdelijke activiteit reuver, Limburg, BillyBird Park Drakenrijk  -  BillyBird Park Drakenrijk het seizoen graag feestelijk met jou af! Op 1 oktober vindt de eerste editie van het gloednieuwe evenement “Drakendag” plaats. Tijdens deze dag staat BillyBird Park Drakenrijk in het teken van Middeleeuw vertier en vermaak.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 1 oktober 2023, van 11:30 uur tot 16:30 uur 

Happy Halloween weeks in Sprookjesbos Valkenburg

tijdelijke activiteit valkenburg, Limburg  -  Sprookjesbos Valkenburg presenteert: Happy Halloween Weeks! Ontdek het grappige griezelplezier in het park, doe de pompoen-speurtocht, laat een spannende glittertattoo zetten en bezoek de extra Halloween-attracties!

vandaag nog gesloten, geopend zondag 1 oktober 2023 t/m zondag 5 november 2023, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Halloween nights Urban GRND Creepy Doll Scare Zone

tijdelijke activiteit emmen, Drenthe, Urban GRND  -  Halloween in Emmen met nieuwe scarezone: Creepy Doll Scare Zone. Tussen 19:00 – 0:00 uur komen alle horrorpoppen tot leven. Reserveer jouw ticket!

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 13 oktober 2023 t/m zaterdag 14 oktober 2023, 19:00 uur 

Plopsaland De Panne

de-panne, West-Vlaanderen  -  In Plopsaland De Panne komen kinderen hun helden uit de Studio 100 tv-programma's tegen. Wandel mee aan de hand van Kabouter Klus of bezoek het kasteel van Koning Samson.

De Efteling

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  De Efteling is een spectaculair uitje voor het hele gezin. Het is bijna het oudste themapark ter wereld, maar blijft steeds verrassen met nieuwe dingen. Kom genieten en waan je in een sprookjeswereld!

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris is een grootse belevenis voor het hele gezin. Het Europese broertje van de Amerikaanse Disneyparken ligt ten oosten van Parijs. Ontmoet Disneykarakters, ontdek attracties en bezoek de filmset in het Walt Disney Studios Park.