1

UITagenda gezin Berlicum

Gevonden in de buurt van Berlicum:

Kerstmarkt Schijndel

tijdelijke activiteit schijndel, Noord-Brabant, Centrum (6.5km)  -  Op zondag 10 december is er weer een kerstmarkt in het centrum van Schijndel.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 10 december 2023, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Expositie Breughel - de familiereünie

tijdelijke activiteit den bosch, Noord-Brabant (6.74km)  -  Het Noordbrabants Museum bundelt het beste van vijf generaties Brueghel in een unieke en ambitieuze verzameling van 80 schilderijen en prenten. Voor het eerst samen onder één dak. Een bijzondere familiereünie in Den Bosch!

geopend, zaterdag 30 september 2023 t/m zondag 7 januari 2024, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Intocht Driekoningen 's-Hertogenbosch

tijdelijke activiteit den bosch, Noord-Brabant, startpunt bij Hotel Central (6.83km)  -  In Den Bosch maken we jaarlijks een groots feest vd aankomst van de Drie Koningen. Gehuld in eigentijdse pracht, vergezeld van kamelen, leiden zij een kleurrijke stoet met een groot gevolg. Het is een eigentijdse viering die je niet wilt missen!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 7 januari 2024, van 16:00 uur tot 18:00 uur 

MAMMA MIA! Den Bosch

tijdelijke activiteit den bosch, Noord-Brabant, Theater aan de Parade (6.87km)  -  De vrolijke en bruisende musical MAMMA MIA! is weer terug! Tot april 2024 toert de musical door Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend woensdag 6 maart 2024 t/m zondag 10 maart 2024 

De Schat van 5 december - Kasteel Heeswijk

tijdelijke activiteit dinther, Noord-Brabant (7.09km)  -  Vind de Sinterklaasschat op Kasteel Heeswijk en beleef een avontuur samen met de Pieten.

geopend, dinsdag 21 november 2023 t/m zondag 3 december 2023, van 09:30 uur tot 17:00 uur 

Kerstvoorstelling: Little Miracles

tijdelijke activiteit den bosch, Noord-Brabant, Verkadefabriek (7.37km)  -  Een magische kerstvoorstelling voor de hele familie, vol humor, poëzie, theater en tekenkunst.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 26 december 2023 t/m zaterdag 30 december 2023 

Ciconia Consort - Kerst met de gebroeders Grimm

tijdelijke activiteit oss, Noord-Brabant, Theater De Lievekamp (12.57km)  -  Een romantisch kerstconcert in de sfeer van de sprookjes van Grimm, gespeeld door het Ciconia Consort en toegelicht door dirigent Dick van Gasteren. Zangeressen Talitha van der Spek en Maria Pedano zorgen voor vocaal en visueel spektakel!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 23 december 2023, van 20:15 uur tot 22:30 uur 

Op kamelensafari in het Brabantse land

berlicum, Noord-Brabant  -  Hier staan geen koeien, maar kamelen in de stal! Aai ze, knuffel ze, voer ze en waag je aan een kamelenritje bij Kamelenmelkerij Smits. En wie geeft het kamelenkalf de fles? Leuk: er zijn allerlei extra activiteiten bij te boeken voor groepen.

Restaurant De Hooghei

berlicum, Noord-Brabant  -  Of je nu trek hebt in tapas, pannenkoeken of een vleesschotel: bij Restaurant De Hooghei staat het allemaal op het menu. Schuif hier aan vanaf ontbijt tot diner en het live cooking buffet.

Camping De Hooghe Heide

berlicum, Noord-Brabant  -  Camping De Hooghe Heide is een viersterrencamping in het Noord-Brabantse Berlicum. De camping heeft chalets te huur en er is ook een zwembad aanwezig.

DoeNederland.nlDoeNederland.nl

DoeNederland.nl

Bestel direct met korting! Op zoek naar een origineel uitstapje met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Ga dan op avontuur met de spannende games van DoeNederland. Beantwoord vragen, ontcijfer codes en speur naar interessante weetjes. Te voet, op de step of in VR.