UITagenda  fietsroutes

Fietsroutes (4)

ROLL ON festival

tijdelijke activiteit hoogeveen, Drenthe  -  De RollOn route is een route voor mindervalide deelnemers over een afstand van 21 km vanuit Hoogeveen naar het recreatiegebied Schoonhoven in Hollandscheveld met voldoende begeleiding door verkeersregelaars met onderweg koffie, snack en consumptie

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 30 augustus 2024, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Fietsfestival drenthe

tijdelijke activiteit hoogeveen, Drenthe, Finish : café de Lijst, Hoofdstraat Hoogeveen  -  Een dagje fietsen ( 30 of 40 km)door de omgeving van Hoogeveen ( met bos en landelijk gebied) met onderweg een kopje koffie, snack en consumptie met een bezoek aan het Onderduikersmuseum in Nieuwlande (alles Incl.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 31 augustus 2024, van 09:00 uur tot 17:00 uur 

Fietsweek Recreatiepark de Lucht

tijdelijke activiteit renswoude, Utrecht, Recreatiepark de Lucht  -  Welkom bij het Fietsfeest van Recreatiepark de Lucht! De fietsweek gaat in 2024 weer plaatsvinden van zaterdag 14 september tot en met zaterdag 21 september 2024!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 14 september 2024 t/m zaterdag 21 september 2024 

Rolling Tweed | Cultureel fietsevenement

tijdelijke activiteit vorden, Gelderland, Kasteel Hackfort, Keuken van Hackfort  -  Rij mee met Rolling Tweed, around the castle op 22 September. Fiets mee in "tweed stijl" vanuit Kasteel Hackfort en geniet van een dag gezelligheid, lekkere hapjes, drankjes en exclusieve inkijkjes in de historie van de kastelen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 22 september 2024, van 11:00 uur tot 17:30 uur 

Bikestore fietsverhuur

julianadorp, Noord-Holland  -  Huur een comfortabele fiets of e-bike bij de Bikestore in Julianadorp en verken de polder en de duinen. Rij door Den Helder en ontdek in de lente de uitgestrekte bollenvelden.

Mountainbikeroute Hellendoorn

nijverdal, Overijssel  -  De noordelijke Sallandse Heuvelrug is minder bekend, maar door de hoogteverschillen zeer geliefd bij mountainbikers. Door dit gebied slingert, daalt en klimt MTB-route Hellendoorn!