UITagenda groepsuitje Gelderland

UITgelicht

UITagenda groepsuitje in Gelderland (3)

Natuursafari Deelerwoud

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland, Arnhem, Veluwe Actief  -  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op natuursafari in het Deelerwoud.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 19 augustus 2022, 17:30 uur 

TOP 5 safari Planken Wambuis

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst  -  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari door het rustgebied van Planken Wambuis. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 19 augustus 2022, 18:00 uur 

Workshop Mood/Styleboard

tijdelijke activiteit rozendaal, Gelderland, Kasteel Rosendael  -  Heb je een vriendinnendag, een familiedag of een teambuildings uitje van je bedrijf? Dan is het natuurlijk super gezellig om met zijn allen een workshop te volgen bij CLARI. In een prachtige omgeving bij Kasteel Rosendael geeft Clari haar workshops.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 27 november 2022 

Win 4 tickets voor De Ontdekhal

prijsvraag Kom erachter hoe tof techniek is in De Ontdekhal, gevestigd in een voormalig tuincentrum in de Utrechtse wijk Overvecht! Hoe moet dat eigenlijk, solderen? En wat kun je allemaal maken van piepschuim? Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om zelf aan de slag te gaan tijdens allerlei...