1

UITagenda gezin in Groene-Hart en in de buurt van Groene-Hart

Waterwolf slaat toe

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Stadhuis van nieuwpoort  -  In de geschiedenis heeft de Alblasserwaard veel watersnoden te verduren gehad, vaak met verstrekkende gevolgen voor de bewoners. Een aantal watersnoden wordt in Museum Nieuwpoort uitgelicht.

geopend, zaterdag 27 mei 2023 t/m woensdag 1 mei 2024, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Dutch Media Week Xperience Days: Gaming & Esports

tijdelijke activiteit hilversum, Noord-Holland, Media Park Hilversum  -  Dit jaar vindt de eerste editie plaats van de Xperience Days: Gaming & Esports. Deze dag staat volledig in het teken van gaming en de game-industrie.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 7 oktober 2023, van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Dutch Media Week Xperience Days: Open Studio's

tijdelijke activiteit hilversum, Noord-Holland, Media Park Hilversum  -  Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days gaan de deuren van het Media Park open. Ervaar de magie van media tijdens een studiotour, leer podcasts maken en bezoek het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 8 oktober 2023, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

MAMMA MIA! Zoetermeer

tijdelijke activiteit zoetermeer, Zuid-Holland, Stadstheater Zoetermeer  -  De vrolijke en bruisende musical MAMMA MIA! is weer terug! Tot april 2024 toert de musical door Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 10 oktober 2023 t/m zondag 15 oktober 2023 

Rondleiding Onder de pannen

tijdelijke activiteit haarzuilens, Utrecht  -  ‘Onder de pannen’ is dé kans om letterlijk onder de dakpannen van het kasteel, boven in de torens en op de weergangen te komen. Plekken in het kasteel die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek. Zo hoog in het kasteel komt u zelden!

geopend, seizoen: zaterdag 14 oktober 2023 t/m vrijdag 29 maart 2024, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Beleef Pampus tijdens de Nacht van de Nacht

tijdelijke activiteit muiden, Noord-Holland, Forteiland Pampus  -  Ontdek de weg van het water op Pampus tijdens De Nacht van de Nacht op zaterdag 28 oktober.  Elk jaar doet Pampus mee aan Nacht van de Nacht en krijg je een uniek kijkje in het fort bij kaarslicht. Vandaar dat dit evenement snel is...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 28 oktober 2023, van 19:00 uur tot 22:00 uur 

MAMMA MIA! Gouda

tijdelijke activiteit gouda, Zuid-Holland, De Goudse Schouwburg  -  De vrolijke en bruisende musical MAMMA MIA! is weer terug! Tot april 2024 toert de musical door Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 9 november 2023 t/m zondag 12 november 2023 

Ciconia Consort - Kerst met de gebroeders Grimm

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Grote Kerk  -  Een romantisch kerstconcert in de sfeer van de sprookjes van Grimm, gespeeld door het Ciconia Consort en toegelicht door dirigent Dick van Gasteren. Zangeressen Talitha van der Spek en Maria Pedano zorgen voor vocaal en visueel spektakel!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 17 december 2023, van 15:00 uur tot 17:15 uur 

Spot duizenden exotische vogels in Avifauna

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Lori's eten uit je hand en zeearenden zweven boven je hoofd in Vogelpark Avifauna. Hier vind je de mooiste en zeldzaamste vogels uit de hele wereld. Maar ook ringstaartmaki's, rode panda's en nog veel meer kleine zoogdieren.

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.