klimmen

maandag 21 juni 2021, klimmen (11)

Nieuw! Blotevoetenpad

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Klauteren over boomstammen, glibberen over stenen, maar ook het zand, de grond en de boomschors tussen je tenen voelen in het bos.Zand, modder, houten stapstenen, van alles kom je tegen op je ontdekkingsreis over het blotevoetenpad.

geopend, zaterdag 22 mei 2021 t/m donderdag 30 september 2021 

OERRR-kinderspeurtocht in Heumensoord

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland, Heumensoord, parkeerplaats Beukenlaan  -  Ga samen met OERRR van Natuurmonumenten op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter? Een unieke speurtocht van twee kilometer door het bos van Heumensoord. n aan het einde een verrassing van de boswachter.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 27 juni 2021, 13:00 uur 

Schatten van Vlieg in het museum van de Nationale

tijdelijke activiteit brussel, Brussel, museum van de Nationale Bank van België  -  Volg de schatkaart naar de wondere schat die verborgen is op het Eiland van de Verloren Franken. Vervolledig jouw piratenpaspoort en prijk als stoere piraat met je zelfgemaakte ooglapje op je eigen biljet, dat je mag meenemen naar je thuishaven.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 1 juli 2021 t/m dinsdag 31 augustus 2021, van 09:00 uur tot 17:00 uur 

OERRR speuren naar Wild - Veluwe

tijdelijke activiteit loenen, Gelderland, Reeënberg, parkeerplaats Loenense Waterval  -  Ken jij de wilde dieren van de Veluwe?

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 10 juli 2021, 18:00 uur 

OERRR Wolven op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Welkom wolf van OERRR op VeluwezoomKom naar het bezoekerscentrum Veluwezoom en loop mee met de Wolventocht! Dit is een kinderactiviteit voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 14 juli 2021, 14:00 uur 

OERRR waterdiertjes zoeken op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Kom waterbeestjes zoeken ontdek de onderwaterwereld op Veluwezoom

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 18 juli 2021, 14:00 uur 

OERRR speuren naar Wild - Veluwe

tijdelijke activiteit loenen, Gelderland, Reeënberg, parkeerplaats Loenense Waterval  -  Ken jij de wilde dieren van de Veluwe?

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 24 juli 2021, 18:00 uur 

WereldPannenkoeken

arrangement HERWIJNEN, GELDERLAND - Geniet van onze pannenkoeken in het sfeervolle restaurant op het historische forteiland. Bij mooi weer is het genieten op het grote terras, waar kinderen zich uit kunnen leven met schaken, bamboo bouwen en klimmen en klauteren in de avontuurlijke vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. ...