UITagenda kinderen in Overijssel

Kerstmarkt Vroomshoop

tijdelijke activiteit vroomshoop, Overijssel  -  De kerstmarkt in Vroomshoop: als een gouden gloed dat oplicht in het centrum van Vroomshoop. Een oergezellig evenement met lampjes en lekkernijen, idyllisch aangekleed in kerstsfeer. Om lekker weg te dromen tijdens de donkere dagen voor Kerstmis....

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 9 december 2022, van 16:00 uur tot 21:00 uur 

Indoor kerstmarkt

tijdelijke activiteit luttenberg, Overijssel, Museum De Laarman  -  Sfeervolle Indoor kerstmarkt bij museum De Laarman in Luttenberg.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 10 december 2022 t/m zondag 11 december 2022, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Kerst in de Koepel

tijdelijke activiteit deventer, Overijssel  -  Stichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondag 18 december in het Worpplantsoen een Deventer Kerstfestijn.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 18 december 2022, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Wie jij dAn wel niet bent (9+)

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel, Schouwburg Odeon  -  Wie jij dAn wel niet bent is een familievoorstelling op het snijvlak van filosofie en theater. Een heerlijk ontregelend uurtje denk-spektakel met een hoofdrol voor Nizar El Manouzi (bekend van Het Klokhuis en Mocro Maffia) Voor iedereen vanaf 9 jaar.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 18 december 2022, van 14:30 uur tot 15:45 uur 

Politie Kerstconcert Twente - Samenzang

tijdelijke activiteit oldenzaal, Overijssel, Hofkerk  -  Een gratis politiekerstconcert met muziek en zang, soliste Marjan Vleeming en u wordt uitgenodigd voor samenzang.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 18 december 2022, van 14:30 uur tot 17:00 uur 

Sprookjesfestival in Zwolle

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel, Schouwburg Odeon en De Spiegel  -  Sprookjesfestival in Zwolle in de kerstvakantie! We gaan we draken verslaan, bergen verzetten en prinsessen wakker kussen. Er staat weer een magisch programma klaar, vol prinsessen, prinsen en kabouters.

vandaag nog gesloten, geopend woensdag 28 december 2022 t/m vrijdag 30 december 2022 

Mega Sport en Speel Spektakel

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel, Hogeschool Windesheim  -  Wil je in de kerstvakantie met je vriendjes een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen en rennen? Kom dan naar het Mega Sport & Speel Spektakel bij On Campus in Zwolle.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 3 januari 2023 t/m donderdag 5 januari 2023, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Koos & Moos de Theatershow

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel, Schouwburg Odeon (Dommerholtzaal)  -  Koos & Moos de theatershow - Dé groenste familievoorstelling van Nederland. Koos de Koala, bekend van de populaire YouTube-serie en het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’, is te zien door het hele land met maar liefst 40 voorstellingen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 29 januari 2023, van 11:00 uur tot 11:45 uur 

Koos & Moos de Theatershow

tijdelijke activiteit almelo, Overijssel, Theater Hof 88  -  Koos & Moos de theatershow - Dé groenste familievoorstelling van Nederland. Koos de Koala, bekend van de populaire YouTube-serie en het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’, is te zien door het hele land met maar liefst 40 voorstellingen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 februari 2023, van 14:30 uur tot 15:15 uur 

Koos & Moos de Theatershow

tijdelijke activiteit oldenzaal, Overijssel, Stadstheater de Bond  -  Koos & Moos de theatershow - Dé groenste familievoorstelling van Nederland. Koos de Koala, bekend van de populaire YouTube-serie en het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’, is te zien door het hele land met maar liefst 40 voorstellingen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 2 april 2023, van 15:00 uur tot 15:45 uur 

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...