1

UITagenda speeltuinen

Activiteiten Speeltuinen Uitagenda (3)

Muizentocht Geertruidenberg

tijdelijke activiteit geertruidenberg, Noord-Brabant, Vesting Geertruidenberg  -  Ha muizenzoeker .. ij bent vast niet bang voor muizen. Net als Sint Gertrudis, naar wie Geertruidenberg vernoemd is. Volgens een oud verhaal lokte zij ooit alle muizen weg uit Geertruidenberg. Een paar muizen trapten daar niet in Zij bleven stil...

geopend, donderdag 26 januari 2023 t/m zondag 31 december 2023 

Route d'Amuse 2023

tijdelijke activiteit valkenburg, Limburg, Verschillende locaties in Valkenburg  -  Een gezellige culinaire wandeling door het mooie geulstadje Valkenburg in kerstsferen!

geopend, vrijdag 17 november 2023 t/m zondag 7 januari 2024, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

3-Gangen Kerstmenu incl. onbeperkt activiteiten!

tijdelijke activiteit emmen, Drenthe, Urban GRND | Jump & Playground  -  Tijdens Kerst met het hele gezin of de familie genieten van een 3-gangen foodshare menu en 3 uur lang onbeperkt activiteiten!

vandaag nog gesloten, geopend maandag 25 december 2023 t/m dinsdag 26 december 2023, van 12:00 uur tot 19:30 uur 

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland

molenschot, Noord-Brabant  -  In de indoor en outdoor speeltuinen van Kids Wonderland raken kinderen niet uitgespeeld! Beleef hier avontuur na avontuur als piraat of prinses op de Bubbelbaan en het Vlinderslot. Wauw: in het donker wordt het park feeëriek verlicht.

Actieve uitjes bij Boerderij de Boerinn

kamerik, Utrecht  -  Met een grote glimlach verlaat iedere bezoeker van Boerderij de Boerinn het boerenerf. Kom ook naar het platteland voor een actief of juist een ontspannen uitje. Van melkkrukken schilderen tot boogschieten of het boerenbontespel!

WONDR ExperienceWONDR Experience

WONDR Experience

Boek nu je tickets Zwemmen in een bad vol spekjes, de muren bekladden met je eigen kunst en alles wat je ziet zelf uitproberen. Pop-upmuseum en Instagram-walhalla WONDR is een speeltuin voor volwassenen! Dompel je onder in een interactieve, kleurrijke wereld vol kunst.