Uittips gezin Amstelveen

UITgelicht

Uittipsgezin in Amstelveen (14)

Koninklijke familie komt goed uit de verf

amstelveen, Noord-Holland  -  Geniet van een kleurrijke, eerste Koningsdag bij het Cobra Museum! Een doek van maar liefst honderd vierkante meter wordt onthuld.

Hoera! Onze eerste Koningsdag!

amstelveen, Noord-Holland  -  Koningsdag, de allereerste vieren we op 26 april 2014. Hoe ziet de dag eruit? Bekijk het programma in Amstelveen en Graft-De Rijp.

Wat kun je doen met een pompoen?

nes aan de amstel, Noord-Holland  -  Het is pompoenen oogstweekend in de Zomerbloemen Pluktuin. Kies voor een natuurlijk uitstapje en steek de handen uit de mouwen!

Knutselen en kliederen tussen de bloemen

nes aan de amstel, Noord-Holland  -  Kom zondagmiddag naar Zomerbloemen Pluktuin voor een creatieve kindermiddag. En voor pappa en mamma is er ook van alles te doen!

Corneille begraven bij Van Gogh

amstelveen, Noord-Holland  -  Schilder Corneille wordt donderdag begraven in dezelfde plaats waar ook kunstenaar Vincent van Gogh begraven ligt.

Karakteristieke kunst in Amstelveen

amstelveen, Noord-Holland  -  De Leipziger Akademie heeft vaklui voortgebracht. De werken in het Cobra Museum tonen het hoge niveau van de kunststroming.

"Knoeiers, kladders, verlakkers"

amstelveen, Noord-Holland  -  Cobra bestaat zestig jaar en daarom geeft het gelijknamige museum in Amstelveen een feestje. Iedereen uitgenodigd...

De verleiding van reclame

amstelveen, Noord-Holland  -  Verleiding. Het lijkt wel alsof het daar alleen nog maar om draait bij reclame. Het is dus niet verwonderlijk dat een tentoonstelling over dit onderwerp in de naam 'de Kunst van het Verleiden' draagt. Bekende reclame’s als Rolo, Coca Cola,...

Win 4 tickets voor Land van Fluwel

prijsvraag Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen de kleine springveertjes de hele dag heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. Trotseer obstakels, scheur in een skelter over het...