Tips van de redactie

Uittipskinderen in Deventer

Baad in boerenweelde

schalkhaar, Overijssel  -  Baad in boerenweelde op het platteland. Bij Het Betere Boerenbed geniet iedereen van de vakantie. Zelfs de verwende stadsmens!

Boeken, boeken, duizenden boeken!

deventer, Overijssel  -  Op de Deventer Boekenmarkt wachten duizenden boeken op de vele liefhebbers die de IJsselkade en de binnenstad afstruinen.

Nachtje doorhalen op de schaats

deventer, Overijssel  -  Tot vanavond laat is Kunstijsbaan De Scheg open voor een serieuze tocht op de schaats tijdens de Schaatsnacht van Deventer.

Vechten en bouwen met LEGO Star Wars

deventer, Overijssel  -  Grote ruimteschepen, Jabba de Hutt en Lego. Het is een feestje voor de Star Wars-fans in het Speelgoedmuseum Deventer!

Luister naar een prachtig winterconcert

deventer, Overijssel  -  Geniet van een heerlijk, nostalgisch winterconcert van het Nederlands Symfonieorkest. Vlieg naar je kindertijd met De Sneeuwman!

Laatste manuscript Louis Couperus

deventer, Overijssel  -  De beroemde schrijver Louis Couperus worstelde met zijn laatste manuscript. Bekijk het resultaat in Historisch Museum Deventer.

LEGO: onverslaanbare bouwsteen

deventer, Overijssel  -  Toen de Deen Ole Kirk Christiansen in 1916 het het eerste houten LEGO-steentje maakte, had hij nooit kunnen denken dat dit zo'n succes zou worden. Dit jaar bestaat LEGO 50 jaar. Het Speelgoedmuseum in Deventer heeft tot en met 4 mei 2008 een...

Wie het laatst lacht...

deventer, Overijssel  -  Het jaar 2005 wordt in de Hanzestad Deventer afgesloten met het jaarlijkse Humorfestival. Onder het motto ‘Wie het Laatst Lacht in 2005, Lacht het Best in 2006' staan er van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december ruim 40...

Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch

Snel tickets bestellen Kasteel Cannenburch is alles wat je van een kasteel verwacht. Een statig uiterlijk met torens, water rondom, een uitgestrekt park en een rijk interieur. Bewonder het kasteel, het middeleeuwse interieur en het mooie park.

Prijsvraag: Win twee tickets voor Fort Vertier

Win twee tickets voor Fort Vertier

prijsvraag Ga op avontuur in 3D labyrint Fort Vertier! In dit Romeinse speelpark in Harderwijk staan kinderen voor een spannende uitdaging: bereik de vier torens door de juiste route te vinden. Klim in netten, kruip door tunnels en balanceer over loopbruggen. Er zijn routes op twee niveaus, waardoor Fort...