Uittips van de redactie kinderen in Deventer

12 artikelen en reportages kinderen in deventer

Baad in boerenweelde

schalkhaar, Overijssel  -  Baad in boerenweelde op het platteland. Bij Het Betere Boerenbed geniet iedereen van de vakantie. Zelfs de verwende stadsmens!

Boeken, boeken, duizenden boeken!

archief deventer, Overijssel  -  Op de Deventer Boekenmarkt wachten duizenden boeken op de vele liefhebbers die de IJsselkade en de binnenstad afstruinen.

Nachtje doorhalen op de schaats

archief deventer, Overijssel  -  Tot vanavond laat is Kunstijsbaan De Scheg open voor een serieuze tocht op de schaats tijdens de Schaatsnacht van Deventer.

Laatste manuscript Louis Couperus

archief deventer  -  De beroemde schrijver Louis Couperus worstelde met zijn laatste manuscript. Bekijk het resultaat in Historisch Museum Deventer.

LEGO: onverslaanbare bouwsteen

archief deventer, Overijssel  -  Toen de Deen Ole Kirk Christiansen in 1916 het het eerste houten LEGO-steentje maakte, had hij nooit kunnen denken dat dit zo'n succes zou worden. Dit jaar bestaat LEGO 50 jaar. Het Speelgoedmuseum in Deventer heeft tot en met 4 mei 2008 een...

Wie het laatst lacht...

archief deventer, Overijssel  -  Het jaar 2005 wordt in de Hanzestad Deventer afgesloten met het jaarlijkse Humorfestival. Onder het motto ‘Wie het Laatst Lacht in 2005, Lacht het Best in 2006’ staan er van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december ruim 40...