Dagtrips duitsland senioren

Artikelen Dagtrips Duitsland Senioren Uittips van de Redactie (16)

Dagje uit dit weekend

archief oud artikel Stijgende temperaturen en druilerige dagen. Wordt het nog een leuk weekend? Met de DagjeWeg.NL Weekend Top 5 altijd!

Weg dit weekend

archief oud artikel Geschilderde landschappen bekijken of zelf de natuur in, het kan allemaal dit weekend.

Frodo is los

archief oud artikel arnhem, Gelderland  -  Bezoekers van Burgers' Zoo kunnen sinds woensdagochtend voor het eerst genieten van de Maleise mannetjesbeer Frodo.

Wintercircus Hanson

archief oud artikel purmerend, Noord-Holland  -  Vanaf zaterdag 3 december begint het Wintercircus Martin Hanson met haar voorstellingen in Nederland. Tientallen topartiesten zijn er vertegenwoordigd, variërend in acrobatiek tot clowns en alles wat daar tussen inzit. Voor de allerkleinsten, maar...

Maascentrum De Wissen

dilsen-stokkem, België  -  Maascentrum De Wissen vertelt bezoekers alles over het Maasland. Het bezoekerscentrum is de start van een nieuwe ontdekkingstocht.

Vaar mee op de Buurserpot

haaksbergen, Overijssel  -  Vaar mee op de Buurserpot: een replica van het unieke achttiende-eeuwse platbodemschip dat vracht vervoerde over de Buurserbeek. De schipper vertelt je alles over de boeiende geschiedenis.

Groot-Frieslandpad

bergen aan zee, Noord-Holland  -  Loop het Groot-Frieslandpad, een wandelpad langs alle zeven Friese zeelanden van meer dan driehonderd kilometer!

Technik Museum Speyer

Duitsland  -  In Technik Museum Speyer wandel je langs de meest imposante voertuigen van Europa. Het museum heeft een indrukwekkende verzameling; van de spaceshuttle BURAN tot de woonboot van de Kelly Family.

Dierentuin - Tierpark Nordhorn

Duitsland  -  De indrukwekkende en zeldzame bosbizon is het boegbeeld van Tierpark Nordhorn. Maar dit bijzondere dier is niet de enige soort in dit dierenpark. Iedere dag is hier iets nieuws te zien en te beleven met negentig diersoorten.