Uittips van de redactie weekendje-weg in Friesland

15 artikelen en reportages weekendje weg in friesland

Vakantieparken in Friesland

Friesland  -  Heerlijk vakantie vieren in de vakantieparken van het noorden. Friesland en zijn meren nodigen u uit voor een heerlijke vakantie.

Baad in weelde in hartje Leeuwarden

archief leeuwarden, Friesland  -  Op steenworp afstand van het centrum wentelt DagjeWeg.NL zich in luxe en comfort. In Grand Hotel Post Plaza waan je je een koning!

Win een weekendje weg in een molen

archief boornzwaag, Friesland  -  Breng je stem uit op je favoriete molenproject , bij de BankGiro Loterij Molenprijs 2013. Als je stemt, maak je kans op een weekendje in de Langweerder Molen voor acht personen! Stem meteen!

Een romantische voorjaarsvakantie

archief easterein, Friesland  -  Maak er een romantische voorjaarsvakantie van! Dit zijn de meest knusse tips voor een gezellig dagje en nachtje uit.

Rennen naar een Fries hotel

archief leeuwarden, Friesland  -  Een paar nachtjes vorst, een wilde voorspelling en de Elfstedenkoorts verhit heel Nederland. De run op hotels is van start.

Vakantieparken op Terschelling

archief terschelling, Friesland  -  Terschelling biedt de ruimte aan een aantal vakantieparken. Profiteer ervan en geniet van een heerlijke vakantie op dit eiland.

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...