Uittips van de redactie Muiden

17 artikelen en reportages in muiden

Vier een midwinterfeest

archief muiden, Noord-Holland  -  Hoe vieren ze kerst in Italië of Engeland? Blijf hangen in kerstsferen tijdens het Midwinterfeest op het Muiderslot.

Circusje spelen op het Muiderslot

archief muiden, Noord-Holland  -  De zomervakantie zit er bijna op, ook op het Muiderslot . Maar de laatste dagen gaan hier niet ongemerkt voorbij! Het Muiderslot nodigde circusartiesten uit om iedereen te fijne kneepjes van het circusvak te leren. Of dat nu fietsen op één wiel...

Voor Pampus in de bios

archief muiden, Noord-Holland  -  Forteiland Pampus heeft alles in huis voor een heerlijke zomeravond. Stap in een bootje en bezoek de Drijf-in bioscoop.

Word de baas op het Muiderslot

archief muiden, Noord-Holland  -  Vind het Gouden Valken Ei en speel voor één dag de baas op het Muiderslot. Wie is de gelukkige?

Musical in de open lucht

archief muiden, Noord-Holland  -  Stoere ridders en bizarre gebeurtenissen op het Muiderslot. Een zomerse musical voor jong en oud.

De kracht van water

archief muiden, Noord-Holland  -  Omdat water een belangrijke rol inneemt in ons leven, draait de beeldententoonstelling in het Muiderslot dit jaar om dit thema.

Boogschieten

arrangement Boogschieten is een leuke en sportieve activiteit voor jong en oud. Voor het boogschieten gebruiken wij onze eigen locatie op Basion Promers, de lage flank en oude kruitkelder uit 1673. Als groep worden jullie ontvangen in Bunker Q, dit is oude kanonbergplaats en schuilplaats een op een prachtig...