Uittips van de redactie natuurgebied in Noord-Holland

25 artikelen en reportages natuurgebied in noord-holland

Ontdek veelzijdig IJmond

ijmuiden, Noord-Holland  -  Nog geen geschikte vakantie gevonden? Of op zoek naar een leuk weekendje weg? Dan is veelzijdig IJmond echt een aanrader. Alles is er te vinden op het gebied van natuur, recreatie en cultuur.

Zondag in de natuur

archief 's-graveland, Noord-Holland  -  Wat wordt het? Zelf de laarzen aantrekken en met de boswachter op pad of warm binnen indrukwekkende films kijken over wildlife?

Spoorzoekertje spelen

archief landsmeer, Noord-Holland  -  Neem een kijkje in broeihopen vol ringslangen of ontdek hoe snel mollen graven. Jeugdclub de Waterratten gaat weer op pad!

Indianen in het Ilperveld!

archief landsmeer, Noord-Holland  -  Zet je verentooi op en word vandaag een echte indiaan in natuurgebied Ilperveld!

Dagje Texel in de zon!

archief texel, Noord-Holland  -  Geniet vandaag van het zonnetje nu het nog kan en ga een dagje naar Texel!

Kindermiddag in het Ilperveld

archief landsmeer, Noord-Holland  -  Gras harken, boomstammen zagen en pijl en boog maken van takken. Kom een middagje helpen in de natuur!

Vaar mee met de dominee

archief westzaan, Noord-Holland  -  Kom helemaal tot rust tijdens deze unieke kerkdienst op het water in een natuurreservaat!

Business Ride,

arrangement NAARDEN, NOORD-HOLLAND - Business Ride  Nodig uw zakenrelatie of collega uit voor compleet verzorgde en sportieve business ride . Leer elkaar op een ontspannen manier beter kennen. De beste ideen en afspraken komen in een ongedwongen sfeer tot stand. Wij nemen even de regie over, maar alleen tijdens de...

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...