Tips van de redactie

Uittipsschaatsen in Overijssel

Nachtje doorhalen op de schaats

deventer, Overijssel  -  Tot vanavond laat is Kunstijsbaan De Scheg open voor een serieuze tocht op de schaats tijdens de Schaatsnacht van Deventer.

Schaatsen, nu het nog kan!

blokzijl, Overijssel  -  Vandaag geen tijd voor werk of school, want het ijs smelt! Pak de schaatsen en reis af naar De Wieden voor een mooie toertocht.

Kom bibberen in Zwolle!

zwolle, Overijssel  -  Benieuwd naar het werk van tientallen ijskunstenaars? Bezoek het IJsfestival in Zwolle en blijf slapen in het ijshotel.

IJskoud Slagharen

slagharen, Overijssel  -  Schaats, glij en speel in de sneeuw. Attractiepark Slagharen opent een nieuwe ijsattractie.

De Vries wint NK marathonschaatsen

wanneperveen, Overijssel  -  Foske Tamar van der Wal en Bob de Vries wonnen donderdag het NK marathonschaatsen op natuurijs op het Belterwiede..

Eerste marathons op natuurijs

haaksbergen, Overijssel  -  Het vriest een beetje, maar dat is genoeg voor organisaties om wedstrijden op natuurijs te organiseren.

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...