Uittips van de redactie musea in Sittard

6 artikelen en reportages musea in sittard

Toon Hermans viert feest

archief sittard, Limburg  -  Toon Hermans wordt geëerd met de tentoonstelling Typisch Toon in het Museum Het Domein in Sittard.

Limburgers roken zware pijp

archief sittard, Limburg  -  In het jaar dat roken word verboden in de Nederlandse horeca, houdt museum Het Domein in Sittard een tentoonstelling over roken.

Limburgs museum zoekt verdwenen schilderij

archief sittard, Limburg  -  Museum Spaans Gouvernement in Sittard is op zoek naar een verdwenen schilderij van Henri Jonas. "Als we het niet vinden, is er geen man over boord, maar jammer is het wel."

Museum Het Domein krijgt nieuwe directeur

archief sittard, Limburg  -  Kunsthistoricus Peter Fransman is vanaf volgend jaar directeur van Museum Het Domein in Sittard. “Peter Fransman gaat ook een belangrijke rol spelen in de stedelijke cultuurontwikkeling."

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...