Uittips van de redactie kerstmarkten in Utrecht

13 artikelen en reportages kerstmarkten in utrecht

Handtassen, muntgeld en dadels

utrecht, Utrecht  -  Wie had dat ooit gedacht? Een hypermodern winkelcentrum in een zogenaamde krachtwijk? Deze plek bestaat in ons eigen Utrecht.

Onvergetelijk begin van de wintertijd

archief haarzuilens, Utrecht  -  Maak een goede start van de winter tijdens de Country & Christmas Fair: sfeervoll shoppen en genieten rondom Kasteel de Haar.

Genieten van winters Utrecht

archief utrecht, Utrecht  -  Beklim de Domtoren in kerstsferen of slenter over één van de kerstmarkten. Geniet van een winters Utrecht!

Dagje uit dit weekend!

archief utrecht, Utrecht  -  Vanaf dit weekend is Sinterklaas weer in het land en ook de eerste kerstfairs zetten hun kraampjes klaar. Fijn weekend!

Kerstboom Lopik niet zeker

archief ijsselstein, Utrecht  -  Schittert de zendmast van Lopik ook dit jaar weer als grootste kerstboom? Het is nog maar de vraag.

Kerst 2009 wit

archief de bilt, Utrecht  -  De kerst van 2009 wordt waarschijnlijk een witte. Dat melden meteorologen vrijdag.

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...