1

Dagtrips winkelen Utrecht

Uittipswinkelen in Utrecht en in de buurt van Utrecht

Shop in 20 nieuwe winkels

archief oud artikel utrecht, Utrecht  -  Scheur artikelen uit de krantenkiosk van Blendle en bekijk een bijzonder poedertje, waar je op kunt leven. Leve pop-up stores!

Lekker shoppen in Utrecht

archief oud artikel utrecht, Utrecht  -  Ga lekker winkelen in het hart van Nederland: Utrecht! Traditiegetrouw hoort bij het nieuwe seizoen ook een nieuwe garderobe.

Uit in Utrecht

archief oud artikel utrecht, Utrecht  -  Utrecht is niet alleen een groot winkelparadijs, maar ook een uitvalbasis voor cultuursnuivers. Kom naar centraal Nederland.

Handtassen, muntgeld en dadels

archief oud artikel utrecht, Utrecht  -  Wie had dat ooit gedacht? Een hypermodern winkelcentrum in een zogenaamde krachtwijk? Deze plek bestaat in ons eigen Utrecht.

Post Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

Intratuin IJsselstein

benschop, Utrecht  -  Bloemen, planten, hangmatten en een gezellig tuincafé. Intratuin IJsselstein biedt alles voor een leuk middagje uit!

Live Today

utrecht, Utrecht  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

Shoppingcenter Overvecht

utrecht, Utrecht  -  Shoppingcenter Overvecht is een prachtig winkelcentrum in de Utrechtse wijk Overvecht. Met meer dan honderd winkels is er genoeg te doen voor iedereen.

Boot Koffie

baarn, Utrecht  -  Koop koffiebonen, volg coffee art workshops of doe een koffieproeverij bij Boot Koffie in Baarn.

Dille & Kamille Amersfoort

amersfoort, Utrecht  -  Natuurlijke producten, eenvoud en warmte, daar draait het om bij Dille & Kamille. De bezoeker vindt hier natuurlijke en ambachtelijke accessoires voor in huis.

Le Ballon Amersfoort

amersfoort, Utrecht  -  Le Ballon houdt het midden tussen een grote winkelketen en een klein boetiekje. Hier vind je kleding van hippe merken zoals VILA en FEMME9.

BeLEEF Navigames WandelrallyBeLEEF Navigames Wandelrally

BeLEEF Navigames Wandelrally

Nu tot € 10,- korting Volg het kompas van RLLY en speel een spannend navigatiespel door een stad naar keuze. Tijdens de wandelrally ontdek je de mooiste plekken, terwijl je ondertussen opdrachten uitvoert om punten te scoren.