Uittips winkelen Utrecht

UITgelicht

Uittipswinkelen in Utrecht (10)

Uit in Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Utrecht is niet alleen een groot winkelparadijs, maar ook een uitvalbasis voor cultuursnuivers. Kom naar centraal Nederland.

Handtassen, muntgeld en dadels

utrecht, Utrecht  -  Wie had dat ooit gedacht? Een hypermodern winkelcentrum in een zogenaamde krachtwijk? Deze plek bestaat in ons eigen Utrecht.

Shop in 20 nieuwe winkels

utrecht, Utrecht  -  Scheur artikelen uit de krantenkiosk van Blendle en bekijk een bijzonder poedertje, waar je op kunt leven. Leve pop-up stores!

Zing mee met het Smartlappenfestival!

utrecht, Utrecht  -  Je kunt dit weekend je lol op bij het grootste Smartlappenfestival van Nederland! Lekker meedeinen en -zingen in één van de cafés!

Op zoek naar de mooiste trouwjurk!

utrecht, Utrecht  -  Ga op zoek naar de ultieme droomjapon! Bewonder de prachtige bruidsmode van Covers Couture in hartje Utrecht onder de Domtoren.

Lekker shoppen in Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Ga lekker winkelen in het hart van Nederland: Utrecht! Traditiegetrouw hoort bij het nieuwe seizoen ook een nieuwe garderobe.

Starbucks verovert ook Nederland

utrecht, Utrecht  -  Starbucks is niet alleen in de Verenigde Staten populair, ook Nederlanders zijn verslingerd aan de cafeïnerijke oppeppers.