Uittips van de redactie winkelen in Utrecht

10 artikelen en reportages winkelen in utrecht

Uit in Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Utrecht is niet alleen een groot winkelparadijs, maar ook een uitvalbasis voor cultuursnuivers. Kom naar centraal Nederland.

Handtassen, muntgeld en dadels

utrecht, Utrecht  -  Wie had dat ooit gedacht? Een hypermodern winkelcentrum in een zogenaamde krachtwijk? Deze plek bestaat in ons eigen Utrecht.

Shop in 20 nieuwe winkels

archief utrecht, Utrecht  -  Scheur artikelen uit de krantenkiosk van Blendle en bekijk een bijzonder poedertje, waar je op kunt leven. Leve pop-up stores!

Zing mee met het Smartlappenfestival!

archief utrecht, Utrecht  -  Je kunt dit weekend je lol op bij het grootste Smartlappenfestival van Nederland! Lekker meedeinen en -zingen in één van de cafés!

Op zoek naar de mooiste trouwjurk!

archief utrecht, Utrecht  -  Ga op zoek naar de ultieme droomjapon! Bewonder de prachtige bruidsmode van Covers Couture in hartje Utrecht onder de Domtoren.

Lekker shoppen in Utrecht

archief utrecht, Utrecht  -  Ga lekker winkelen in het hart van Nederland: Utrecht! Traditiegetrouw hoort bij het nieuwe seizoen ook een nieuwe garderobe.

Starbucks verovert ook Nederland

archief utrecht, Utrecht  -  Starbucks is niet alleen in de Verenigde Staten populair, ook Nederlanders zijn verslingerd aan de cafeïnerijke oppeppers.

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...