1

Grootste wellnessoord komende zomer open

"De Veluwse Bron is de sauna met het grootste vloeroppervlak in Nederland"

De Veluwse Bron Nieuws door

archief oud artikel 17 maart 2008 Epe, Gelderland De bouw van het grootste wellnessoord in Emst is bijna klaar. Komende zomer gaat de Veluwse Bron open. "Met wat geluk kun je vanuit de sauna reeën zien."

Na vier jaar van voorbereiding gaat komende zomer De Veluwse Bron in Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle, open. Naar eigen zeggen is het nieuwe wellnessoord het grootste in Nederland. Het streven is om het wellness-resort eind juni open te laten gaan, zegt Gert van der Steen van de Veluwse Bron.

Droomplek

"Nergens anders in Nederland is een wellness-resort met een groter vloeroppervlak te vinden", zegt hij. "Op 9000 vierkante meter verrijst een compleet wellnessdorp." Op het 21 hectare grote terrein, zo'n veertien voetbalvelden, moet een wellnessoord verrijzen met sauna's, stoombaden, zwembaden, whirlpools, oosters badhuis met hammam en kuurtuinen. De Veluwse Bron spreekt van een 'droomplek'. "We hebben zelfs een wildobservatiesauna", legt Van der Steen uit. "In de sauna kijk je uit over een groot meer, met aalscholvers en ander braadpanwild. Met wat geluk kun je aan de oever zelfs reeën zien."

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 maart 2008 - 2191

Dit past bij 'Grootste wellnessoord komende zomer open'

2 reacties: