Kinderen niet toegestaan: dagjes uit voor volwassenen

Tijd voor jezelf zonder gejengel: dagjes weg zonder kids

Uitstapjes voor volwassenen Redactioneel door
Foto 1. "Barman, doe mij maar een cocktailtje zonder kids alstublieft." Foto: House of Bols.

12 april 2023 bijgewerkt: 21 april 2023 Toerisme Landelijk Hè, hè, er eventjes lekker uit zonder poepluiers, huilbuien of om de vijf minuten 'zijn we er al'? Gun jezelf wat qualitytime! Wij zetten dagjes uit zonder kinderen voor je op een rij. Deze dagjes weg zijn alleen voor volwassenen. We kunnen niet garanderen dat je op de weg ernaartoe geen kind tegen zult komen, maar eenmaal op locatie is het in ieder geval volwassenen only en heb je even ongestoord de tijd voor jezelf.

Ga toch fietsen

Door de duinen, langs de kust, blik op oneindig. Geen geluid om je heen, behalve vogels, zee en wind. Heerlijk! Huur een fiets van Behind the Beach en ga op verkenningstocht. Met vrienden, of lekker zen in je eentje. Ontdek de prachtige duinen bij Zandvoort en Bloemendaal en waai lekker uit. Kom je helemaal opgeladen weer thuis! P.S: zie je in de verte een kind aankomen? Fiets je gewoon keihard de andere kant op. Bestel gemakkelijk je tickets via DagjeWeg.NL Tickets.

Doe mij maar een borrel

Prima, maar dan mag je 'm wel zelf samenstellen. Ga naar House of Bols. Hier ga je op een reis die al je zintuigen prikkelt. Het Amsterdamse pand zit vol rijke geuren en likeuren, cocktails en razendsnelle barmannen. Zij shaken in de Spiegelbar een lekkere cocktail voor je - naar je eigen recept. Zelf shaken? Leer flairtenden (lees: een cocktail maken met een vleugje show) in de Flairbooth. Boek tickets met korting inclusief gratis cocktail via DagjeWeg.NL Tickets.

Romantisch relaxen

Tot rust komen met een vleugje romantiek? Ga naar Spa Bada in Haarlem. Wikkel jezelf in een superzachte handdoek en geniet van de luxe inrichting en alle lekkere geuren om je heen... Niet bepaald een straf. Geef je lijf een boost in de sauna, ontspan in een stoombad of bubbel een eind weg met een glaasje bubbels in de whirlpool. Pluspunt: Spa Bada is een privésauna, dus je hebt écht even tijd voor jezelf.

Bond is er niks bij

Relaxen is lekker, maar vergeet niet jezelf af en toe flink uit te dagen! Bij Stuntman voor een dag ben je - hoe raad je het - stuntman voor een dag! Spring voor New York taxi's, duik van flatgebouwen en takel jezelf toe met behulp van special effects. Met wat schmink meet je jezelf binnen no time een kek kogelgat of een levensechte brandwond aan. Kunnen Tom Cruise en Sylvester Stallone nog een puntje aan zuigen.

Zeg ja tegen de jurk

Bubbels, rekken vol prachtige jurken en géén gillende kindertjes bij Wedding Wonderland in Almere. Het perfecte uitje om met een groep vrouwen te genieten van een fancy dagje uit. Helemaal als er een paar moeders tussen zitten; die kunnen wel een glaasje bubbels gebruiken. Laat je in de watten leggen en geniet!

Meer inspiratie opdoen? Bekijk meer uitstapjes voor volwassenen.
Foto 2. Lekker relaxen zonder rondrennende koters om je heen? Dan is Spa Bada in Haarlem een aanrader. Foto: Spa Bada.

Laatst gewijzigd: 2023-04-21 16:16:30 · Gepubliceerd: 12 april 2023 - 7576