Culinaire stadswandelingen

Wat te doen in Elburg |  
Redactioneel door

Door heel Nederland

5 december 2011 Utrecht, Utrecht In Nederland heb je tal van prachtige steden, mét culinaire geheimen. Nu is er de mogelijkheid om de wandelschoenen aan te trekken en met een echte liefhebber van koken, eten en kookspullen door een stad te lopen. Een lekkere stadswandeling waarbij je de leukste restaurants en culinaire hoogstandjes tegenkomt.

Elburg

Het kleine hanzestadje Elburg is net een groot museum. Met de prachtige, oude gevels en de ruim driehonderd monumenten kijk je hier je ogen uit en dat maakt hongerig! Ga wandelend cultuur snuiven en proef verschillende voor-, hoofd- en nagerechten in diverse restaurants in de Veluwse stad. Zwerf met een ervaren gids door de authentieke straten tijdens een overheerlijke culinaire stadswandeling.

Rotterdam

Ontdek de bijzondere stad Rotterdam samen met een culinaire gids. De samensmelting van verschillende culturen uit zich hier in veelzijdige en heerlijke eetgelegenheden. Doe mee aan een Walking Dinner in Rotterdam en laat je verrassen door gedurfde projecten als de Kubuswoningen, het Luxor Theater, de Erasmusbrug en de verscheidenheid aan smaken.

Den Bosch

Rustig wandelen na het eten schijnt goed voor de spijsvertering te zijn. Deelnemen aan een Walking Dinner in Den Bosch is een ideale manier om 's avonds uit eten te gaan. Neem een heerlijk voorgerecht en wandel vervolgens langs historische bezienswaardigheden, zoals de prachtig verlichte St. Janskathedraal, naar het hoofdgerecht. De gids neemt je ten slotte mee naar een smakelijk nagerecht en geeft je een bijzonder avondje uit!

Amsterdam

Er zijn veel kleine restaurantjes in Amsterdam. Hoe kun je die nou beter ontdekken, dan tijdens een culinaire stadswandeling onder leiding van een gids die de leukste plekken weet! Luister naar de mooiste verhalen over de historische hoofdstad, tijdens de wandeling van restaurant tot eetgelegenheid. Doe mee aan een Walking Dinner in Amsterdam voor een actief, maar ook ontspannen avondje uit.

Utrecht

Wandel langs de prachtig verlichte Domtoren en slenter door de gezellige, kromme straatjes van studentenstad Utrecht. Ook hier is er veel te zien tijdens een culinaire stadswandeling. De vele donkere grachten geven de oude stad extra sfeer. Neem tijdens deze Walking Dinner een duik in de vele eettentjes die Utrecht rijk is. Zeker weten dat je hier nog eens terugkomt voor een heerlijk avondje dineren.

Laatst gewijzigd: 2014-04-15 16:08:20 · Gepubliceerd: 2005-02-15 11:04:54 - 9813