Geef een dagje weg cadeau!

Leuke, romantische en spannende uitjes voor jou geselecteerd

Honderden ideeën voor een leuk cadeau! Redactioneel door

archief oud artikel 27 mei 2009 Toerisme Landelijk Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of kerst, maar wil je niet weer met dezelfde goedbedoelde prullen aan komen? Geef een workshop of uitstapje cadeau: een dag om nooit meer te vergeten. De leukste ideeën op een rijtje.

Workshop bonbons maken

Ook gek op chocola? Haal je hart op tijdens een workshop bonbons maken bij Chocolaterie Winters in Valkenswaard. Tweeënhalf uur genieten van de allerlekkerste chocola. En na afloop neem je je eigen creaties mee naar huis. Leer hoe je bonbons in vorm brengt, vult met iets lekkers en daarna dichtstrijkt met cocolade. Ook komt er marsepein op tafel voor de mooiste handwerkbonbons. Loopt het water je al in de mond? Verras een ander en ga gezellig bonbons maken!

Cadeau gezocht voor een vrouw? Wat dacht je van:

Tapas eten op het water

Varend over de Maas snoep je op de Tapasboot met een glaasje sangria in je hand van heerlijke tapas. Tweeënhalf uur lang geniet je van het buffet én van Rotterdamse uitzicht. Een origineel avondje uit eten, leuk om cadeau te geven! Het menu bestaat uit veel verschillende hapjes, de prijs is exclusief drankjes. Romantisch met z'n tweeën of gezellig met een groep, de tapasboot is een leuk avondje uit. Grotere groepen kunnen zelfs hun eigen tapasboot huren, leuk voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Tapas eten op de Tapas Boot, een leuke verrassing!

Moet je een cadeau kopen voor een echte lekkerbek? Denk ook eens aan

Jongensdroom: racen in Zandvoort

Is een snelheid van 120 kilometer per uur veel te langzaam? Wil jij wel eens een echte racewagen besturen? Op Circuit Park Zandvoort kruip je zelf achter het stuur van een Porsche, een formulewagen en een BMW en rijd je het circuit. Topcoureur Micheal Bleekemolen laat je de veelzijdigheid van de autosport ervaren. Rijd in een Porsche 911, rijd mee naast een ervaren coureur en leg een parcours af met een 4x4-terreinwagen. Inclusief lunch. Laat zijn jongensdroom uitkomen op Circuit Park Zandvoort?

Nog meer cadeaus voor mannen:

Blokarten op het strand

Cadeau gezocht voor een sportief en avontuurlijk type? Dan is dit echt iets leuks: blokarten op het strand! Met de zoute zeewind door je haren race je met een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur over het strand in Wijk aan Zee. Zeilen over het strand, ook wel blokarting genoemd, is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en is ook in Nederland populair. Binnen vijf minuten heb je deze sport onder de knie. Haal jij de maximumsnelheid? Geef een dagje blokarten cadeau!

Liever relaxen? Pak het goed aan: Geniet van wellness in de hoogste sauna van Nederland

Laatst gewijzigd: 2015-01-05 08:44:00 · Gepubliceerd: 2008-09-25 14:51:13 - 9663