De bruid gaat nog een keer los!

Humoristisch Paaldansen |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Vriendinnen, gezelligheid en maffe workshops: het vrijgezellenfeest!

3 februari 2010 "Een vrijgezel die gaat pas slapen, als 'ie alle sterren heeft gezien. Als 'ie van z'n vrijheid heeft genoten!", zingt Benny Neyman. En zo is het maar net. Voordat de bruid haar jawoord geeft, is het nog tijd voor één goed feest! Een feest voor 'all the single ladies'! Paaldansen, beauty workshops of je eigen wijn maken. DagjeWeg.NL zorgt dat het een feest wordt om nooit te vergeten.

Oorspronkelijk is het 'hengstenbal' ontstaan doordat de vrienden van de bruidegom boos waren dat hij ging trouwen. Zij waren bang dat hij hen daarmee in de toekomst buiten zou sluiten. De man moest een rituele vernedering ondergaan om hem de pijn van het verlies ook eens flink te laten voelen. Gelukkig draait een bachelorparty nu vooral om plezier met elkaar. Alhoewel het nog steeds leuk blijft om de trouwende slachtoffers eens goed voor gek te zetten. Maar waar blijven de vrouwen in dit verhaal? De aanstaande bruid en haar vriendinnen verdienen net zo goed een feestje! Kijk hieronder voor de leukste tips!

Humor Beauty Creatief

Tips
  • Plan een vrijgezellenfeest nooit alleen. Twee weten meer dan één en het is ook gewoon een stuk gezelliger.
  • Zet de belangrijkste dingen op een rijtje: datum, aantal vriendinnen en het budget. Een verre nicht heeft waarschijnlijk minder over voor het feest dan een goede vriendin.
  • Zoek een geweldige locatie voor het feest. DagjeWeg.NL geeft raad.
  • Let tijdens de dag goed op. Heeft iedereen het naar zijn zin? Is er nog genoeg geld? En het allerbelangrijkste is dat de bruid de mooiste dag van haar leven heeft (op de bruiloft na dan).

Grappig

Humoristisch paaldansen

Paaldansen is helemaal hip en allang niet ordinair meer. De hilarische workshop 'humoristisch paaldansen' wordt gegeven door de Amsterdamse Sjaan. Aan het begin is het misschien nog een beetje onwennig en wordt er een hoop gelachen, maar: "Je leert tijdens deze hilarische workshop volop te genieten van het leven en trots op je vrouwelijkheid te zijn”, zegt Sjaan. Paaldansen, lapdance, het heeft geen geheimen meer voor de deelneemsters. De paal staat opgesteld in het Baantjermuseumcafé!

Lach je rot

Ken je dat gevoel na een harde lachbui? Al je spieren zijn aangespannen en je voelt je als herboren. Tijdens een workshop 'lachen' ervaar je dat gevoel keer op keer. Iedereen gaat weer lachen. Het draait om het opheffen van blokkades en gewoon beginnen met lachen. Want vanuit een gedwongen lach ontstaat een spontane schaterlach. Iedereen verlaat het cafe met minimaal een glimlach op het gezicht. Wat is er nou heerlijker dan dat?

Beauty

Flirten als een fotomodel

Ken je dat? Je bent aan het winkelen, maar niks van de kleding staat. Ook je haar lijkt wel ontploft en je mascara hangt tot op je kin. Hier biedt een professional de juiste hand. En wat is er nou leuker dan met je vriendinnen te experimenteren met kleuren, make-up en kapsels? Bij het Beauty-team ben je aan het goede adres. Het Beauty-team verzorgt verschillende workshops: visagie, styling, hairstyling en body-art. Voortaan loop je met glanzende lippen en een opgewekt hoofd de winkel uit met de juiste outfit.

Voor één dag model

Wie wil er nou niet voor één dag model zijn? Wapperende haren, de mooiste make-up en net zulke foto's als de grootste topmodellen van de wereld. Deze droom wordt werkelijkheid in de fotostudio van Sandra Rake in Zaandam. Na een fotoshoot herken je jezelf niet meer terug! De studio biedt veel mogelijkheden, zoals de naturel look, imago shoot, body painting of wedding shoot. Elke fotosessie is inclusief visagie en hairstyling, en een cd-rom om mee naar huis te nemen.

Creatief

Creabea's aan de slag

Is jouw bruidsvriendin een echte creabea? Loop dan eens binnen bij Werk Aan De Winkel in Den Bosch. Zulke workshops heb je nog nooit gezien. De beauty's kunnen bijvoorbeeld hun eigen zeep, douchegel of parfum maken. Zo origineel rook het nog nooit in de badkamer. De liefhebbers van culinaire hoogstandjes brouwen hun eigen wijn. En voor de stylistes zijn er workshops om lampenkappen en vazen maken of mozaïeken. Knutsel je rot in Den Bosch!

Schilder een miljoenenkunstwerk

Picasso, Rembrandt en Karel Appel: ooit hielden zij ook voor de eerste keer een kwast vast. En toen hadden ze vast niet gedacht dat hun schilderijen later miljoenen zouden opbrengen. Iedereen kan een miljoenenschilder worden. Met de workshops van Passion for Paint komen verborgen talenten naar boven en zet je binnen handomdraai een indrukwekkend kunstwerk op tafel. Maak dus samen met de bruid een prachtig schilderij, zodat de herinnering aan deze dag nog jaren bewaard blijft.


Met al deze tips kan het niet anders dan één grote gezellige boel worden. Veel plezier!

Lekker speuren naar een vrijgezellenfeest? DagjeWeg.NL heeft honderden tips voor een vrijgezellenfeest!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-02-03 14:25:26 - 1320