1

Een nachtje slapen in Nijmegen

De beste slaapplaatsen in de omgeving

B&B Huize Redactioneel door

archief oud artikel 8 juni 2010 Toerisme Nijmegen, Gelderland De sfeervolle terrasjes, de gezellige Waalkade en de historische Sint Stevenskerk. Nijmegen, een Gelderse stad met Romeinse wortels, is een prachtige vakantieplek voor jong en oud. Een nacht slapen, een weekendje weg of een lange vakantie? Alles is mogelijk! DagjeWeg.NL zet de mogelijkheden op een rij!

Huiselijk & comfortabel

Slapen in een huis aan de mooie Groesbeekseweg? Boek een nachtje bij Bed & Breakfast Huize in Nijmegen. Na een nachtje slapen in één van de comfortabele kamers van B&B Huize Nijmegen staat het ontbijtje klaar. Koffie en thee is beschikbaar op de kamer en ook het ontbijt wordt in bed geserveerd. Elke kamer heeft een eigen badkamer. De ideale uitvalbasis voor een dagje weg naar het mooie centrum van Nijmegen.

Verborgen paradijs

Een erg goede Bed & Breakfast is de Pauwenhof. Deze B&B werd in 2008 tot beste Bed & Breakfast van Nederland gekozen. "De gasten krijgen alles wat hun hartje begeerd. Privacy, eigen tuin, heerlijk ontbijt, prachtige doucheruimte en een goed bed", zegt DagjeWeg.NL-redacteur Annegina Randewijk, die in 2009 de Pauwenhof bezocht. Daarnaast heeft de bezoeker van B&B De Pauwenhof een eigen Engelse tuin tot zijn beschikking. Randewijk: "Een verborgen paradijsje. Alleen vindbaar voor die speciale gast."

Ontspannen vakantie

Net buiten het centrum van Nijmegen ligt Resort De Zeven Heuvelen. In het groene en rustige Groesbeek kunnen bezoekers weer helemaal tot rust komen. Het vakantiepark ligt op de grens van de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland en deze rijke omgeving is voorzien van talrijke culturele uitstapjes. Ook zijn er veel mooie wandel- en fietsroutes in de Gelderlandse natuur. Ontdek de prachtige natuur en de gastvrije plaatsjes in deze streek. De Zeven Heuvelen heeft uitstekende wellnessfaciliteiten en daarom is het heerlijk ontspannen in Groesbeek.

Uitzicht op de Waal

Het gastvrije familiehotel Courage Waalkade krijgt van bezoekers een ruime acht. Dat is natuurlijk erg goed. De kamers zijn erg huiselijk, en het uitzicht op de rivier de Waal is spectaculair. Vanuit het hotel is de binnenstad gemakkelijk bereikbaar. Toch is er in het hotel ook genoeg te doen. Zo is er een knusse bar en een restaurant. Ook kunnen gasten gebruik maken van de gratis internetverbinding.

Baden in luxe

Nog een aanrader: Manna. Dit hotel in een historisch pand in het centrum van Nijmegen heeft alles wat andere hotels missen. Zo is er een Nespressomachine voor een lekker kopje koffie, een speciale thee- en sapbar en een eigen regendouche. Kijk gratis naar de topfilms van nu of surf op het internet vanuit één van de zes prachtige suites. Voor 100 euro per nacht slaap je met z'n tweeën in Manna, zeker doen!

Victoriaanse glorie

Als laatste aanrader komen wij van DagjeWeg.NL met B&B Wilhelmina. Deze Bed & Breakfast is gevestigd in een prachtig monumentaal Victoriaans huis. Bioscopen, restaurants en bars zijn allemaal in de buurt. Neem plaats op het balkon of geniet in de zithoek van een heerlijk kopje koffie. Een verblijf in B&B Wilhelmina is er één om nooit meer te vergeten.

Wat is er allemaal te doen in Nijmegen? Op DagjeWeg.NL staan de beste uitjes in Nijmegen. De stad is bekend om haar groene uitjes.

Laatst gewijzigd: 2022-01-19 15:11:51 · Gepubliceerd: 8 juni 2010 - 6384