Europese hotelprijzen dalen nog steeds

Overnachting in Madrid 'spotgoedkoop'

Nieuws door

archief oud artikel 8 juli 2010 Zakelijk Nog steeds dalen de prijzen van Europese hotelkamers. Een standaard tweepersoonskamer kost deze maand 108 euro: zeven procent minder dan vorige maand.

Goedkoop overnachten? In de Spaanse steden Madrid (96 euro) en Sevilla (73 euro) zijn de prijzen voor hotelkamers historisch laag. Duurdere steden zijn Stockholm (151 euro), Parijs (147 euro) en Venetië (176 euro). Ook Amsterdam is met een gemiddelde prijs van 147 euro niet erg goedkoop.

Ondanks dat de prijzen in de grote Europese steden deze maand zijn gedaald, waren ze vorig jaar nog een stuk lager. In vergelijking met juli 2009 zijn populaire steden als Parijs, Barcelona, Amsterdam en Stockholm deze maand twintig tot dertig procent duurder.

Goedkoop boeken

Op DagjeWeg.NL kunnen vakantiegangers goedkoop een hotel boeken. Of dit nu is in het dure Parijs, het voordelige Sevilla of het oranjegekleurde Johannesburg: het is allemaal mogelijk. Lees ook direct de beoordelingen van toeristen die eerder in het hotel verbleven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Moedig de Oranje leeuwen aan en reis naar Zuid-Afrika! Boek vandaag nog een hotel via DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 8 juli 2010 - 85

Dit past bij 'Europese hotelprijzen dalen nog steeds'