Kampeer en Caravanbeurs 2010 begint

Website van de Kampeer en Caravanbeurs | Nieuws door

Bestemming Benelux extra in de spotlights op Kampeer en Caravanbeurs

22 oktober 2010 Toerisme Utrecht, Overijssel In Utrecht begint vandaag de jaarlijkse Kampeer en Caravanbeurs. Tot en met 26 oktober zijn de Jaarbeurshallen het podium voor campings, reisorganisaties en fabrikanten. Thema van de beurs is 'Bestemming Benelux'.

Trends op kampeergebied

Tijdens de beurs is er voor de bezoekers van alles te zien en te horen op het gebied van kamperen. De nieuwste modellen caravans, voortenten en vouwwagens staan opgesteld om te bekijken en te ervaren. Ook is de verkiezing de caravan en camper van het jaar. Campings uit heel Europa zijn op de beurs vertegenwoordigd. Een dagje Kampeer en Caravanbeurs is al een dagje vakantievieren op zich tussen alle caravans en een leuke manier om alvast te beginnen met plannen voor de vakantie in 2011.

Bestemming Benelux

Dit jaar staat de Benelux extra in de spotlights. Bezoekers ontdekken de mooiste plekjes van Nederland, België en Luxemburg. De twee paviljoens zoomen in op de kust, de steden en de natuur in de drie landen.

Voor ieder wat wils

Aan activiteiten ook dit jaar geen gebrek op de beurs. Zo kunnen bezoekers skottelbraaien onder begeleiding van een kok of op de foto met de presentatoren Sander en Jessica van het tv-programma Campinglife. Er zijn stands met informatie over de leukste bestemmingen en wie wil kan allerlei demonstraties volgen op het Wijs op Reis plein. Voor de kinderen is er een Kidscorner met een skelterbaan. Hier kunnen ze bewijzen dat ze beter dan pappa kunnen inparkeren met een aanhanger.

De beurs is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te koop aan de kassa of via de website.

Lees meer beursnieuws op DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-10-22 09:46:15 - 864