Wat te doen beurs

255 artikelen en reportages beurs

Herfstvakantie in het Openluchtmuseum

Groeten uit Eindhoven

eindhoven, Noord-Holland  -  Wat verbergt de prachtige kerk naast het stadion van PSV? Klokken, schilderijen, juwelen, speerpunten. Allemaal uit Eindhoven.

Roosbeef wint De Eerste Prijs

amsterdam, Noord-Holland  -  Jong artistiek talent Roosbeef beloond met De Eerste Prijs 2009 voor haar zangkunsten en goed geschreven teksten.

Een tas voor elk moment

amsterdam, Noord-Holland  -  Bijna elke vrouw houdt ervan: tassen! En dan meestal propvol! Ontdek deze liefde in Tassenmuseum Hendrikje.

Trouwen op Fort Maarsseveen

arrangement MAARSSEN, UTRECHT - Het is sinds juli 2015 mogelijk om te trouwen op het fort bij Maarsseveen. De Cultuur Cantine kan de gehele bruiloft organiseren met ontvangst met feestelijke hapjes, bubbels, diner en feest. Het fort beschikt over een eigen parkeerplaats en in de toekomst kunnen de aanstaande bruidsparen met het...

Win 4 vrijkaartjes voor Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo

prijsvraag Bij Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo geniet je van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! Pitch & Putt is een echte aanrader: stap op de 9-holes golfbaan en speel een spannend potje tegen elkaar. Wie is de beste? Ook Minigolf USA is een leuke en uitdagende activiteit. Deze...