De legende leeft!

Renegade GTX Mid: de klassieker onder de All-Terrain schoenen

De beste wandelschoenen Redactioneel door

archief oud artikel 14 maart 2011 Natuur Het is al jaren de meest verkochte outdoorschoen ter wereld. Het multifunctionele model is een echte klassieker waarbij pasvorm, functionaliteit en kwaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd. En toch probeert Lowa elke keer om zijn schoenen tot in de kleinste details te verbeteren. Dit hebben ze ook gedaan met het model Renegade GTX Mid!

De exclusieve Lowa Monowrap zoolconstructie, gemaakt van PU, voorziet de multifunctionele schoen van een zeer goede stabiliteit, uitstekend comfort en optimale bescherming. Tevens zorgt het gebruik van deze constructie voor een gereduceerd gewicht van de schoen, omdat voor de uppers lichtgewicht, duurzame materialen kunnen worden gebruikt. De Renegade GTX Mid is de perfecte begeleider bij elke wandeltocht op paden, bergtochten en zelfs tijdens een fietstocht.

Deze bestseller kenmerkt zich door een upper van nubuk en de Gore-Tex voering. Deze voering zorgt voor een waterdichte en ademende schoen, zodat het voetklimaat onder alle omstandigheden aangenaam blijft. De Vibram Renevo zool zorgt voor een goede grip op elke ondergrond.

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 14 maart 2011 - 245