1

Slapen in een EasyJet hotel

EasyJet opent budgethotel in Amsterdam

Hotels op DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 14 maart 2011 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Na goedkoop vliegen met EasyJet kun je nu ook heel goedkoop overnachten in een budgethotel van het vliegbedrijf. In oktober 2011 opent het hotel in Amsterdam.

Easy Group, bekend van vliegbedrijf EasyJet begint nu ook met budgethotels. Slapen in het budgethotel in Amsterdam is vooral sober. Gasten moeten genoegen nemen met een koffiemachine op de gang en één receptionist. Verder is er geen personeel. Deuren zijn in dezelfde oranje kleur geverfd als de vliegtuigen van EasyJet. Dat moet de prijzen laag houden. "Hoe vroeger gasten boeken, hoe lager de prijs", vertelt Judith Veldhuyzen van Zanten van EasyHotel aan MissetHotel. "In Amsterdam kennen we een minimumprijs van 49 euro, voor een tweepersoonskamer. In Den Haag is dat 39 euro. De gast krijgt bij ons een kamer, badkamer met douche, handdoeken en veiligheid."

Benelux

Na Amsterdam staan locaties in Den Haag en Rotterdam op de planning. In een latere fase volgen Eindhoven, Maastricht en Utrecht en de grote steden in België.

"Hoe vroeger gasten boeken, hoe lager de prijs"

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 14 maart 2011 - 198