Beste hotel van Nederland

Hotels |  
Nieuws door

Hotel Adler best gewaardeerde hotel #Zoover

19 april 2011 Toerisme Valkenburg, Limburg Het best gewaardeerde hotel van 2011 is Hotel Adler in Valkenburg. De beoordelingssite Zoover beloont het hotel met een Zoover Award.

Met een 9,6 als gemiddeld cijfer is Hotel Adler volgens Zoover het best gewaardeerde hotel van Nederland. "Een superhotel in centrum Valkenburg. De service is ongekend en de kamers brandschoon", jubelt een bezoeker van Zoover. In 2010 was Designhotel Texel Suites nog de overtuigende winnaar. Dit jaar bestaat de top drie uit Hotel Adler, Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen en Pension Panta Rhei in Cadzand.

Slechtste hotel

Ook het slechts gewaardeerde hotel van Nederland wordt door Zoover in de schijnwerpers gezet. De nummer 1 in deze categorie is City Hotel in Scheveningen. "Je kunt nog beter in je auto gaan slapen", menen de bezoekers van Zoover. De scores zijn gebaseerd op de gemiddelde score van de algemene waardering van de bezoekers van Zoover.

City Hotel Scheveningen

Het City Hotel Scheveningen zegt in De Telegraaf niet te begrijpen waaraan het hotel de slechte naam verdiend heeft. Maar ondernemers in Scheveningen reageren in dezelfde krant. "Het is één grote bende", volgens Arjan Verburg, hotel Mimosa. Dat het hotel toch gasten kreeg, is volgens Verburg te danken aan de populariteit van de badplaats.

Lees meer over bijzondere hotels op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 19 april 2011 - 972