1

Groepsuitjes in Amsterdam

Leuke uitjes voor vrienden, collega's of familie in #Amsterdam

Redactioneel door

archief oud artikel 18 juni 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Met je vrienden, collega's of familie op stap? Ga dan naar Amsterdam, een perfecte bestemming! Van moordspellen, tot workshops smartlappen zingen, hier is genoeg te doen!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Groepsuitjes in Amsterdam

Of je nou met een groep vrienden, collega's of met je familie bent, een groepsuitje is altijd leuk! En 'the place to be' voor een geslaagd groepsuitje is natuurlijk hoofdstad Amsterdam! Beleef een crimineel dagje in Amsterdam, doe mee met een workshop smartlappen zingen of kruip in de huid van Baantjer...

Hou van Holland Quiz

Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams cafe! Ga aan de slag met originele vragen en opdrachten, professioneel beeld en geluid, karaoke en natuurlijk mooie prijzen. Hou van Holland kent u natuurlijk van TV!

Holland
 

Ontdekkingstocht door Amsterdam

Maak een ontdekkingstocht door Amsterdam: de Blue Boat Company organiseert leuke boottochten door hartje Amsterdam. Leuk voor een gezellige lunch met collega's of een diner bij kaarslicht met partner.

Bootje
 

De Gestolen Rembrandt

Tijdens een lezing van de kunsthistoricus verdwijnt een schilderij van Rembrandt. Harry S. laat weten dat het schilderij terug verdiend kan worden door wat 'klusjes' voor hem in de binnenstad uit te voeren.

Rembrandt
 

Moordspeldiner - een soort Cluedo

Lekker eten en een moord oplossen? Dat kan tijdens het Moordspeldiner. Samen met professionele acteurs speel jij in een aflevering van een spannende misdaadserie.

Cluedo

Nieuwste tips

Nog steeds geen idee wat je dit weekend moet doen? DagjeWeg.NL geeft de nieuwste tips! Vanaf vrijdag 24 juni is Museumpark Oriëntalis weer geopend en een dagje ravotten in Linnaeushof is altijd leuk! Vliegtuigen spotten en lekker eten doe je bij Familierestaurant Touch Down op Schiphol. En op zoek naar iets voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest? De Strandhoeve heeft leuke arrangementen, zoals vlotbouwen, abseilen en kratstapelen. Veel plezier!

Museumpark Oriëntalis

Linnaeushof

Familierestaurant Touch Down

De Strandhoeve

Museumpark Oriëntalis Linnaeushof Familierestaurant Touch Down De Strandhoeve
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-06-23 12:18:59 - 302

Dit past bij 'Groepsuitjes in Amsterdam'


-advertentiepositie-