Maak je eigen Harry Potter-wereld met Pottermore

#Pottermore vanaf oktober online

Bioscopen Nieuws door

archief oud artikel 23 juni 2011 Showbizz Ede, Gelderland Creëer je eigen Harry Potter-wereld en schrijf zelf het verhaal. Dat kan vanaf oktober met Pottermore. J.K. Rowling onthulde vandaag haar nieuwe project.

Pottermore is een interactieve, digitale wereld waar bezoekers de verhalen van Harry Potter online kunnen ervaren. Door zelf delen van de wereld van Harry Potter te creëren, wordt de bezoeker onderdeel van het verhaal.

E-books

Naast de interactieve leeservaring, zijn er ook voor het eerst e-books en audioboeken van de Harry Potter-reeks te bestellen. Het idee van Pottermore doet denken aan The Lord of the Rings Online, een digitale Tolkien-wereld waar spelers zelf onderdeel worden van de beroemde film- en boekenserie. Spelers kunnen alleen en met elkaar het spel spelen en komen tijdens hun spel de karakters van onder meer Frodo tegen. Of de spelers in Pottermore Harry Potter en Hermelien tegenkomen, wordt pas in oktober bekend.

Op 13 juli verschijnt het laatste deel van de Harry Potter-films: "Harry Potter and the Deathly Hallows part 2". Bekijk de DagjeWeg.NL lijst voor alle bioscopen.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 23 juni 2011 - 761

Dit past bij 'Maak je eigen Harry Potter-wereld met Pottermore'