1

Nijmeegse hotels volgeboekt door Vierdaagse

Geen enkele hotelkamer nog vrij in Nijmegen #nijmeegsevierdaagse

Nijmegen Nieuws door

archief oud artikel 21 juli 2011 Toerisme Nijmegen, Gelderland Wie voor vanavond nog een hotelletje wil boeken in Nijmegen, zit zonder slaapplaats. Alle hotelkamers zijn namelijk uitverkocht. De tienduizenden wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse hebben alle slaapplaatsen ingepikt.

Tot en met morgen is er geen enkele hotel in Nijmegen die nog een slaapplek heeft. Ook de twee hotels in Elst, een dorp vlakbij Nijmegen, zijn volgeboekt. Dat blijkt uit gegevens van hotelprijzenvergelijkingssite lookingforbooking.com.

Stampvol

Elk jaar zoeken tienduizenden wandelaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een plekje om te overnachten. De hotels in Nijmegen en omstreken profiteren van de massale toestroom en zitten stampvol. Hotel en wellness centrum Scandic Sanadome in Nijmegen verzorgt al 15 jaar de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse en zit ook dit jaar vol. "Drie maanden geleden was onze speciale 4-Daagse arrangement al volgeboekt", vertelt een medewerkster. "Het is nu extra druk. Er verblijven momenteel zo'n 170 gasten die wij voorzien van eten, drinken, een goede slaapplek en eventueel massages en wellnessbehandelingen. Ook hebben wij een verzorgingspost op de route waar onze gasten terecht kunnen voor een kopje koffie, een snoepzakje of het masseren en behandelen van vermoeide voeten."

Snel boeken

Scandic Sanadome verwacht ook volgend jaar weer vol te zitten. "De meeste van onze vaste gasten boeken na afloop van de Vierdaagse meteen een nieuw arrangement voor komend jaar. Wie laat is met reserveren, komt op de reservelijst te staan. Maar een kamer kunnen we dan niet garanderen."

Wil je een weekendje naar Nijmegen? Bekijk dan onze Nijmeegse hotelspecials.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 21 juli 2011 - 262