Winkelen 2.0 met twitterende spiegel

Betrek je vrienden bij je shoptrip met de Tweet Mirror!

Nieuws door

archief oud artikel 26 juli 2011 Opmerkelijk Ede, Gelderland Geen adviserende vriendinnen bij de hand en ook geen behoefte aan de mening van het winkelpersoneel? Geen nood, vanaf nu kun je tijdens kledingdilemma's in het pashokje terecht bij je Facebookvrienden en Twittervolgers. Dankzij de interactieve Tweet Mirror kun je met een druk op de knop een bericht met foto versturen naar je contacten op sociale netwerken.

De werkwijze van de Tweet Mirror is vrij simpel. Je staat in je potentiële aankoop voor de spiegel en drukt op de knop. Zo leg je jezelf vast met de ingebouwde camera. Nu kun je je foto delen via Twitter en Facebook. En dan is het wachten op de mentions en likes.

Facebook

Twitteren kon de interactieve passpiegel al, maar het lijntje met Facebook is nieuw. Momenteel kun je de foto's alleen nog delen via de Facebookpagina van de winkel. Nedap Retail, de producent van de twitterende spiegel werkt hard aan een functie waarbij je de foto's direct op je eigen pagina kunt zetten.

Interactiviteit

Tweet Mirror is langzaam bezig om winkels in zowel binnen- als buitenland te veroveren. Steeds meer ondernemers lopen warm voor dit product dat door zijn interactiviteit een typisch product is van deze tijd. De hypermoderne spiegel is verkrijgbaar in tien verschillende talen. In Nederland vindt je hem in de nieuwere filialen van de winkelketen WE, onder andere in Amsterdam, Zaandam en Nijmegen.

Zin gekregen in een dagje winkelen ? Kijk eens bij onze stedentrips!

Laatst gewijzigd: 2011-07-28 09:51:08 · Gepubliceerd: 26 juli 2011 - 142

Dit past bij 'Winkelen 2.0 met twitterende spiegel'