Ga naar het Circus Request!

Kom naar het Glazen Huis |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Kom naar het rondreizende circus van radio 3FM voor Serious Request

19 december 2011 Showbizz Sittard, Limburg De drie dj's van radio 3FM zitten opgesloten in het Glazen Huis in Leiden, maar collega-dj Giel Beelen steekt ook de handen uit de mouwen voor Serious Request. Hij staat de komende week elke dag in een andere stad met het Circus Request. De circusvoorstelling reist rond met Nederlandse topartiesten. De opbrengst gaat naar moeders in oorlogsgebieden.

De eerste voorstelling van Circus Request staat vandaag in Sittard. Giel Beelen van radio 3FM heeft Nederlandse topartiesten bij elkaar weten te krijgen om een avondvullend en bontgekleurd optreden te geven. Op poppodium Fenix staan vanavond onder andere Stevie-Ann, Kensington en Dieter Koblenz. Kaartjes kosten vijftien euro per stuk en gaan volledig naar het goede doel van Serious Request 2011.

Weekprogramma Circus Request

Het circus van Giel Beelen trekt de komende week door heel Nederland. Bezoek het circus bij jou in de buurt en geniet van een heerlijke avond uit! Na Sittard, staat het circus op dinsdag 20 december in Metropool in Hengelo. Op woensdag 21 december is de voorstelling te zien in Luxor Live in Arnhem. Donderdag moet je in Vera te Groningen zijn en de laatste show staat op vrijdag 23 december in 013 in Tilburg. Op alle locaties treden verschillende artiesten op, die nog niet allemaal bekend zijn gemaakt. Laat je verrassen!

Circuscaravan kopen?

Na afloop van de circusvoorstellingen van Circus Request volgt er nog een veiling. De speciaal gepimpte circuscaravan waar Giel Beelen tijdens zijn toer in slaapt, wordt per opbod verkocht aan de hoogste bieder. Gemaakt door de jongens van Haags Graffiti Platform. Ook de opbrengst van deze veiling gaat naar Serious Request.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-12-19 13:32:13 · Gepubliceerd: 2011-12-19 11:38:34 - 217