Houd het zomergevoel vast!

House of Bols Cocktail & Genever Experience Amsterdam |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Warmte in de sauna, zomers met een cocktail

25 augustus 2012 Toerisme Als de regen buiten met bakken uit de lucht valt, dan kijken we gewoon de andere kant op. Binnenshuis houden we de zomer vast en negeren we stug de Nederlandse hoosbuien. Op naar tropische toestanden met een warme sauna, een kleurige cocktail en een wandeling door een botanische tuin. Leve de zomer met DagjeWeg.NL!

Cocktails

Het witte strand en de azuurblauwe zee mogen dan ontbreken, maar met een cocktail in de hand blijven de zomerse herinneringen levend. Bij House of Bols Cocktail & Genever Experience Amsterdam stel je zelf een heerlijke cocktail samen met een handig smaakdiagram en het drankje wordt ter plekke bereidt door de bedreven barmannen. In de experience ontdekken bezoekers de geheimen van de 36 Bols likeuren en Bols Genever in de Hall of Taste en de Genever Room. Ook de geschiedenis van Lucas Bols komt uitgebreid aan bod. Zoveel verschillende smaken, dat wordt moeilijk kiezen. Wordt het een Vanilla Berry Crush, een Flower Hour of een echte ladylike Cosmopolitan?

Vind meer smakelijke proeverijen.

Tropische tuin

In de Hortus Botanicus Amsterdam maken bezoekers een reis door de tropen en de woestijn. De botanische tuin is één van de oudste ter wereld en herbergt veel verschillende klimaten. Wandelend door de verschillende kassen voel je je voor even in een tropisch land. Omarm de hitte van de jungle of doorkruis een woestijnachtig landschap. En mocht de zon zich ook nog over Nederland buigen, dan is het terras een heerlijke plek om de felbegeerde zonnestralen op te vangen.

Vind meer prachtige tuinen.

Warmte in de sauna

Ook bij Thermae Son worden de tropische temperaturen bereikt. Lekker stomen in de sauna en dan afkoelen in het vriestonnetje. Een bezoekje aan dit wellness & health resort is absoluut weldadig voor het vermoeide lichaam. Combineer een dagje in de sauna en de bubbelbaden met een heerlijke wellnessbehandeling. Wat dacht je van een Sabaaydi kokosstempelmassage of toch liever een Clarins mini-scrub voor het lichaam? Na deze verwennerij wachten een hapje en een drankje in het restaurant om de dag in stijl af te sluiten.

Vind meer wellness en sauna.

Ook lekker droog: een dagje naar het museum.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-23 14:41:08 - 194