Tijd voor winterse gezelligheid

Twinkelende lichtjes, Sinterklaas en knetterende vlammen

UITagenda van DagjeWeg.NL Redactioneel door

archief oud artikel 23 november 2012 Toerisme Wat gaan de laatste maanden van het jaar toch snel voorbij! Het paard van Sinterklaas staat al vol ongeduld te trappelen en de kerstlichtjes twinkelen door het hele land. Zoek samen met DagjeWeg.NL de gezelligheid op en bezoek een winter- of kerstfair en ga op bezoek bij Sint en zijn Pieten.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL

Een winters feestje

Twinkelende lichtjes, Sinterklaas en knapperende vuurtjes. Het is één en al gezelligheid tijdens de laatste maanden van het jaar. Vind samen met DagjeWeg.NL de leukste evenementen van dit knusse seizoen!

Dagje uit dit weekend!

Sinterklaas is in het land! Maar ook als je geen Sint-fan bent, is er dit weekend genoeg leuks te doen. Bekijk schatten uit de Noordzee in Futureland of maak een winterrit door Limburg en bezoek een kerstmarkt. DagjeWeg.NL wenst iedereen een fijn weekend!

Weekend

Sinterklaas viert feest!

Hoor wie klopt daar kinderen? Hoor wie tikt daar zachtjes tegen het raam? Het is Sinterklaas! Heel het land viert feest en DagjeWeg.NL zet de leukste Sinterklaasfeesten op een rij. Zoals het Pietendorp in het Zuiderzeemuseum, of de nieuwste Sintfilm!

Feest

Vliegende vonken

Een bezoek aan het Spoorwegmuseum in Utrecht was al een hele beleving, maar nu slaan de vlammen echt de pan uit. Het museum opende deze week de Vuurproef! In deze nieuwe beleving neemt Rutger Hauer je mee het spoor op, terug naar de eerste treinreizigers.

Vuurproef

Gratis naar Thermen Holiday

Brr, ontsnap aan de regen en de wind en breng een dag door bij Thermen Holiday in Schiedam of Zuidwolde. Geniet van een ware minivakantie met pure verwennerij voor gezicht en lichaam. Win twee toegangskaarten voor dit heerlijke dagje weg!

Wellness

Wat te doen deze week?

Misschien moet je dit weekend werken of heb je al iets gepland? Dan kun je de komende week nog hier naar toe:

Trainingscentrum voor Pieten

Winter Efteling

Sprookjesfestijn met Roodkapje en Assepoester

Kerstfair Gevangenismuseum

Trainingscentrum voor Pieten Winter Efteling Sprookjesfestijn met Roodkapje en Assepoester Kerstfair Gevangenismuseum
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 23 november 2012 - 940